Chrome Pointer

Jobbar med en redigering

   Jag har under typ en vecka petat på en redigering i Photoshop på lediga stunder. Jag sitter fast med den just nu eftersom jag tycker det är så tråkigt att måla ryttaren, haha, så ni får faktiskt se hästen så länge medan jag försöker påta vidare för att bli klar med hela bilden. Det här är alltså egentligen bara ett work in progress och jag kommer ändra på vissa smådetaljer osv innan ni får se den slutgiltiga versionen :)
 
   Här ser ni iaf Esmes fjording Pichu!
 
 


Juliette Shadowstar

Vad fin! Jag ser fram emot den klara verisnonen :D

Zelda RW

Den är verkligen såå fin <3 Du är jättebra på att göra edits :D <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.