Chrome Pointer

Jag har hittat ett nytt beroende

   Inte bara har jag under mindre än 24 timmar sett ALLA avsnitt av The Lizzie Bennet Diaries för ungefär tjugoåttonde gången, jag råkade hamna i The Sims-träsket. Jag är och har alltid varit otroligt ointresserad av allt som har med The Sims att göra (vilket går tillbaka till då jag var sju år gammal och spelade det allra första spelet där jag inte förstod någonting och lyckades bränna en Sim inne, vilket ledde till både en i förtid traumatiserad Esme samt slutet till min Sims-karriär), men nu råkade jag hamna inne i den delen av fandomen som lägger upp YT-videor på då de bygger hus. Har enbart sett med The Sims 4 men jag älskar den lite orealistiska grafikstilen som påminner mig lite om SSO och jag har på allvar sett över trettio videor varvat i mitt TLBD-maraton. Hur kan alla vara såna mästerarkitekter?! Titta på det här under t ex, det är ju helt sanslöst?
 
 
   Jag äger faktiskt The Sims 3 + Husdjurspacket som jag köpte på julrea för typ två år sedan för att jag ville bygga hus (finns det några arkitektspel i övrigt därute?), men det var så förbaskat svårt och det tog sån himla tid att bara komma in i spelet så jag tappade lusten rätt fort. Nu känner jag att jag vill testa igen - MEN HUR HAR FOLK TID?! Det tar ju hundra år att ens komma på hur fasen man ska planera sina byggen och jag har for real inte tid med det här, haha. För att förtydliga har jag fortfarande absolut noll intresse av själva gameplayet, jag vill bara bygga.
 
 
   Aja, jag har hunnit både städa lägenheten och spela in videor idag, så jag kanske kan sträcka mig till att hoppa in i mitt spel och försöka bygga typ nån liten skruttig sommarstuga (vilket är rätt lämpligt med tanke på min kunskapsnivå och vana vid spelet, haha)...






Lottie Snöfödd

Äsch. mina blir fyrkantiga hus som enbart är funktionella. Ingen stil där inte =P

Valentina Diamondnight

Och här sitter man och kollar, och kan inte ens bygga en lada o-o!

Rose Shadowlee

Ooh, Deligracy är bra! Men jag tittar mest på The Sim Supply. Han gör sjukt snygga hus i olika stilar och storlekar. Har tagit mycket inspiration från honom både i The Sims 3 och 4:a.
I The Sims 3 kan man vara mycket mer kreativ med arkitekturen med tack vare olika "fuskkoder". Men det tar ett tag innan man förstår hur de funkar. :)

Quinn Catforce

Jag gillar att rita och planera hus/rum/stall/... I skolan var vi i våras till nåt som vi kallar företagsbyn och där var flera klasser (alltså 6:or) från olika skolor, man var där en dag/skoldag, där var jag inredningsarkitekt!🙂 Skulle gärna vilja köpa nåt av the Sims spelen, men alla (inte bara the Sims) spel är så dyra (för mig iaf), bara dör att få bygga hus/stall🙂 Min bff sa att man kan ha hästar i the Sims 3?!😃

Sigrid Winterdotter

Alltså, spela inte The Sims 3. Det är riktigt segt och laggigt, men det finns ju tyvärr inte hästar till TS4... Det ploppade upp massa bygger-stall-på-TS3-videos i mitt YouTubeflöde, så jag blev inspirerad och tänkte bygga Moorlandstallet. Det gick inte, eftersom det är så otroligt laggigt, men TS4 fungerar utmräkt, men dock måste man ha ett Origin-konto. Angående bristen på hästsaker finns det kanske mods/custom content att ladda ner? Jag är f.d. Simsnörd, så det är bara att fråga mig om du vill veta något!

P.S. The Sims 4 laddar på ett kick jämfört med de hutlöst evighetslånga laddningstider som TS3 erbjuder! Och nu blev jag ju grymt sugen att bygga ett stall... Must... Resist... Halva morgonen kommer slösas bort i väntan på att spelet ska laddas klart...

Sigrid Winterdotter

Hoppsan, det blev visst en mindre novell!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.