Chrome Pointer

Jag är helt såld!

   Älskar Lipizzanern, tycker rasen är helt fantastisk. Eller IRL bryr jag mig inte sådär jättemycket (återigen - hästen som individ går över vilken ras den tillhör), men de är helt fantastiska i spelet.
 
   Esme och Knightley
 
  Har ni märkt att det här är min allra första häst efter fem års spelande som har knoppad man? Jag avskyr den knoppade manen på de flesta hästarna, men den ser rätt naturlig ut här och svansen ser inte lika hemsk ut som den gör på många av de gamla hästarna. Jag känner ändå att jag kan byta lite fram och tillbaka mellan knoppad och utsläppt på den här hästen, för samtidigt som knoppar är snyggt på'n så känns det lite... onaturligt? Nejmen man rider ju inte runt med knoppar i manen varje dag IRL, haha.
   Jag gillar btw de båda andra hästarna också och kan lätt tänka mig att köpa en. Eller två. Dock hoppas jag verkligen att det kommer en brun Lipizzaner i nästa hästsläpp! Jag är vanligtvis inte så mycket för bruna hästar, men jag tror det skulle vara riktigt snyggt på den här hästen.
 
   Yo LipiSquad, where you at? Köpte ni någon pålle igår och i så fall vilken?






Quinn Catforce

Nä inte än, senare kanske!🙂 Kommenterade i förra inlägget varför och har också skrivit det på min blogg (som varit jätte inaktiv på typ 1-2 månader haha😂😁), QuinnCatforce.blogg.se

Allison Underhurricane

Jag köpte den vita i FP. Tycker den är såå snygg. Älskar gångarterna❤️ Knoppade min också hehe...

Vilda Hawkheart

Jag har inte köpt någon än, funderar på det men är inte helt säker. Kan ju vara så att det kommer en finare om några veckor ju 😉 Hoppas dock på att de ska släppa fler färger utav den nya frisiska sporthästen också...

Juliette Shadowstar

Köpte en likadan som dig! Älskar verkligen färgen :)

Filippa Candlepie

Jag köpte den svarta som fick namnet Skywalker aka Luke! xD Jag älskar verkligen gångarterna, de ser så naturliga ut! Dock så tycker jag att den ökade galoppen ser lite slängig ut, men man vänjer sig. Den lilla stjärnen i pannan är också väldigt fin. 10/10 stjärnor får den av mig! :D

Haley Eastlake / Gun Mountainstorm

Köpte skimmeln till Gun och hon fick namnet Angelwings. Hade ett smeknamn uttänkt men försöker hitta ett annat som känns mer passande. Ska köpa en på Haley också när jag sparat ihop nog :)
Hästen är verkligen underbar, allting är helt amazing!

Jane Candlenose

jag har inte köpt någon en pga har för lite sc och sen vill jag vänta tills de nya färgerna kommer ut inan jag köper en <3 Tycker lippizanern (stav) är jätte fin den jag tycker är finast av dom som fins nu är den applekastade altså den som du har esme <3

Miranda Silentborn

Jag hade tänkt köpa en igår men tiden bara försvann, så idag fick den svarta följa med hem! Är verkligen helt förälskad då jag har väntat i flera år på Lipizzanern! Tyckte väl att den i stort levde upp till alla mina förväntningar.

Frida Fasthaven

Köpte den vita och jag älskar den så mycket! Kommer säkert köpa alla när jag har råd ;)

Matilda Sharkmountain

Köpte den apelkastade och döpte den till Appletear aka April. Tycker den passar superbra i kortklippta manen! Och ÄLSKAR levaden! Kan stå i timtal och bara 'levada' och berömma SSO för ett väldigt bra jobb haha

Drusi Swordbaker

Köpte den den Apelkastade! :D Döpte den till Everwind C:

Meja Lightnose

Jag ska köpa en lipizzan, jag funderar på smeknamn till den grå eller vita men då är det ju lika bra att vänta på fler färger ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.