Chrome Pointer

I väntan på färjan

   Penny och Meloetta
 
   Jag avgudar den här hästen. Tycker färgen är helt fantastisk och tycker så sjukt mycket om Shirehästarna. Om det blir så att vi får utökat utrymme i hemstallet då det uppdateras ska den här hästen direkt köpas in till Esmes stall!
 
   Jag körde btw en storsortering på Jorvikipedia igår, för att kunna visa upp The Star Stable Show på ett enkelt sätt. Mitt nördhjärta blir lite lyckligt då min wiki ser fin ut ♥






Grace Mysteryyard

Ett tips om du vill köpa fler hästar men inte har plats i hemstallet är att du skickar några till Hästön <3

Svar: Det är just det jag inte vill göra. Avskyr Hästön och har alldeles för många hästar där, vilket bara gör att det blir svindyrt att flytta dem fram och tillbaka.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Nog vet jag att du avskyr hästön med tanke på att du jämförde det med Azkaban. (vet dock inte om Hagrid håller med dig). Btw så älskar jag också shirehästarna. Särskilt den apelkastade skimmeln.

Svar: Jag tror absolut Hagrid håller med mig, stackars sate!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.