Chrome Pointer

Herrejösses!

   Som många av er vet är jag en trogen spelare av Zoo Tycoon 2, och har de senaste åren spelat med nedladdat material gjort av ett team som kallar sig för Aurora Designs. Och de människorna tänjer spelets gränser till såna sanslösa längder!
 
   På sin kommande isbjörn kommer de låta björnen växla mellan tre olika pälstexturer, beroende på om den klivit ner i vatten och är blöt eller om den är på land och är torr. Mitt emellan de båda kommer den tredje texturen in. Alltså... WOW? Det blir lite som den Jorvikiska Urhästen i SSO, men jag undrar verkligen exakt vad som kommer trigga förändringen. På sin hemsida skriver teamet att det kommer bero på hur länge björnen varit i vatten/på land, så det kan ju vara tidstriggat, men jag undrar verkligen hur långt det går att pressa ett över tio år gammalt spel. Hur mycket kan en hobbyspelare koda om sånt här?
 
   (Läs mer på Aurora Designs hemsida)
 
 
 
 






Vilda Snownight

OMG måste ladda ned! Ser fantastiskt ut :O

Cassandra Watersmith

Har fortfarande inte lyckats får RR att funka till mitt ZT2 tyvärr haha.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.