Chrome Pointer

Haha, jag vet vad ni väntat på!

   Jag råkade få mig en riktigt sen dag trots att det inte var planen idag, haha. Jag och en kollega satt och spanade lägenheter på nätet tills jag insåg att "holy moly nu kanske det är läge att ta sista motorvägsbussen hem så man kommer hem innan midnatt", lol.
 
   Men jo, jag ser ju på statistiken att folk hängt här idag ;) Inte så konstigt i och med dagens teaser; tror att de flesta SSO-bloggar exploderar sådana här dagar!
 
 
   Nu är det alltså bekräftat - efter en väldigt, väldigt lång väntetid är det dags för Lipizzanern att dansa in på Jorvik! Vad vet vi om den just nu? Faktiskt ingenting. Vi vet att det kommer minst en häst och att den kommer vara vit. Förutom det vet vi ingenting! (HOPPAS att det kommer en brun, det är ju tradition att hålla en brun häst vid Spanska Ridskolan.)
   Jag har inga personliga anknytningar till Lipizzanerhästar och har aldrig förstått varför de är så otroligt coola jämfört med andra raser, men det ser ut som en riktigt snygg häst och det ska bli superkul att se den i spelet! Än har vi dock inte fått ett datum för när den släpps. Jag tänker gissa på att det dröjer max två veckor eftersom vi fått två teasers allaredan.
   Snyggt att hästen står i levad på bilden btw, det är ju en rörelse hästen verkligen är känd för. Har sett att många klagar på att bilden ser målad ut, men det är en 3D-rendering. ALLA spel gör så, de "printar" ut 3D-modeller från ett 3D-program och drar sedan in det i Photoshop där de i princip enbart ändrar på lite ljussättning. SSO har gjort renderingar miljoner gånger förr, bland annat på en av de andra nyhetsbilderna den här veckan på flickan och hästen med nya kläder och utrustning på sig. Positivt med renderingar är att man kan printa ut sina verk så enormt stora att man slipper pixlade kanter på dem, vilket enkelt leder till mycket snyggare bilder.
 
   Det blir spännande att se om denna efterlängtade kuse lever upp till förväntningarna, men jag har en känsla av att jag kommer tycka väldigt mycket om den här. Ser riktigt snygg ut på bilden!
   Ni då, vad tänker ni om denna berömda hästras till SSO?






Ronja McKnight

Om du kmr ihåg SHRK så fanns Hillman, flugskimmel, med där, han är halv LIpizzanare och sv.halvblod :)

Svar: Hillman ♥
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Ååh, längtar!! De ser ascoola ut! Hoppas att de faktiskt kan stegra sådär så att det ser planerat ut. Men jag vill ändå inte att det är den normala stegringen, men kanske något likande tölten?? :D

Tilde Darkstorm

Ser ut som en sjukt snygg häst, är dock lite orolig för hästen... Ser ju ut som att de stackars bakbenen inte orkar med mer haha, vi vill ju inte ha en Lipizzanare med brutna ben x) Nejmen, jag tycker att det ska bli kul att se den, men jag är inte så taggad som alla andra... Förstår inte vad det är med just Lipizzanare. En ny hästras, jättekul, men inget så speciellt :) (Missförstå mig inte, jag är inte otacksam!)

Quinn Catforce

Det blir väl kul!?😄 Kommer antagligen köpa en sen när de kommer, inte direkt samma dag (tror jag, det beror på om de kommer nästa vecka eller om 2 veckor), tror och hoppas att den kommer redan nu nästa veck! Då är det ju 4 veckor sen sporthästarna!

Amaranta pinklee

bara jag som inte kommer köpa känns inte som en Amaranta häst eller är det bara jag?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.