Chrome Pointer

Drömutrustning

   Notera att detta gäller utrustningen vi redan har i spelet, inte nya saker i helt nya modeller.
 
   Det bästa med ett spel som ständigt är under utveckling, som SSO, är att drömmar kan slå in. Glöm aldrig det, för det är så ofta spelets utveckling tas för givet. Det är en fantastisk resa som spelare att se det här spelet utvecklas och bli bättre, glöm inte bort att uppskatta den resan!
 
   Det finns rätt vardagliga grejer jag önskar i hästväg till spelet. Då menar jag inte de där drömmarna som är helt out there, utan mest färgvariationer för att göra det man redan har lite roligare.
 
   Efter snart fem år finns det fortfarande ingen svart westernsadel. Det finns en grå. Inte en svart. En helt svart/väldigt mörkt grå westernsadel med nitar/detaljer i silver/guld, det vore grejer det!
 
   Om den här var mörkare och det fanns varianter utan de röda detaljerna hade jag kunnat leva med den - men det behövs fler svarta westernsadlar!
 
   Det har inte kommit ett enda nytt westernträns på över ett år. Nu tycker jag verkligen det är dags! Tycker att nästan alla träns som kommer borde finnas i två varianter, en med och en utan nosgrimma. Det skulle leda till roligare varianter - men samtidigt är jag en sån som nästan enbart vill använda brunt och svart på sadel och träns. Mer sånt önskar alltså jag!
 
   Det här tränset tror jag skulle vara jättesnyggt i svart! Men samtidigt så finns det ett enormt underskott på träns utan nosgrimma.
 
   Sen kommer sadelväskorna... Jag skulle använda husdjur hela tiden om det bara fanns sadelväskor som matchade sadlarna. Det finns säkert fler än hundra sadlar, men det finns bara sadelväskor som matchar kanske femton. Vet inte vilken tur man har i år, men annars kanske man kan hoppas på en sanslöst stor sadelväskebutik i gallerian nästa år? Haha...
 
   Schabrak? Jo, schabrak är ju det man lättast byter runt på som hästmänniska. Jag skulle älska att få typ en miljon vita schabrak med bara olika kantband, vore så stilrent och enkelt att matcha!
 
   Typ så här skulle jag vilja ha det! Så enkelt, och därmed superenkelt att matcha till typ allt.
 
   Det var nog det som jag spontant ville dra upp just nu. Ni då, vad har ni för färger och variationer ni önskar er på den utrustning som redan finns i spelet?






Tindra Purplenight

En dröm för mig skulle vara att det skulle komma huvor till hästarna och även grimmor och benskydd osv. Även marginal och brösta osv skulle vara coolt. Men nummer ett måste ändå vara huva. Hur coolt att kunna matcha en huva och ett schabrak tillsammans?? Kram älskar din blogg! :D <3

Victoria Ironfire

Jag skulle nog vilja ha fler svarta schabrak och svarta träns som ÄR svarta, inte mörkt grå. Har stört mig i flera år. Jag skulle nog vilja ha fler benlindor i spelet, eller dekorationer över lag. Jag tycker det är så svårt att matcha utrustning med dekorationer. Och så skulle jag vilja hitta ett sett som passar till den gråa shire hästen. (men det är väl bara jag som har kinkig smak)

Quinn Catforce

Jag vill inte ha fler "set", eller inte så många iallafall! Det har ju typ bara kommit saker som ska matcha varandra nu på senaste tiden. Kan det inte komma fler träns/sadlar/sadelväskor/schabrak/dekorationer som är exakt likadana fast i olika färger!?
Sen vore det ju kul med grimmor, täcken, huvor och sånt! 🙂 Men mer naturliga sadlar och träns skulle vara väldigt roligt! Och färre schabrak med så mycket olika mönster!kan inte Sso göra EN sorts schabrak i fler färger istället för jättemånga olika i typ bara 1 färg!

Allison Underhurricane

Ååh såna shabrak skulle jag också vilja ha. Dom skulle underlätta såå mycket!

Denise Longstar

Nått jag verkligen önska att det skulle komma till sso och det tror jag vi alla vill att det ska göra täcken i massa olika färger, liksom fatta vad Nice att ha på täcken om man tex skulle vilja göra markarbete eller bara att det skulle va otroligt snyggt med täcke ibland

Ellen Catmountain

Jag är verkligen i ett desperat behov av westernutrustning och westernkläder. Det kommer verkligen alldeles för lite westernsaker nuförtiden och det skulle vara helt magiskt med ett svart träns och en svart sadel. Dessutom skulle det vara sjukt kul med westernskjortor med lite mönster på, som i verkligheten! Och så skulle det vara jättekul med några mer hattar, snygga passande jeans och chaps med fina detaljer på!

Izabella Macside

Jag vill ha mer naturlig, realistisk utrustning, utrustning man skulle rida med på riktigt, i verkliga livet. Jag är inte så mycket för dessa nya färgsprakande setten. Jag tycker inte om dem. Jag vill ha mer svart och brun uteustning, sadlar och träns. Som man använder i riktiga livet.

Izabella Macside

Plus benskydd som faktist ser ut som benskydd. Enfärgade, realistiska benskydd som man skulle bära IRL.

Johanna

Jag skulle vilja ha fler hårstilar! Det var ju nästan 3 år sedan det kom nya om jag inte minns fel.

Svea Stargarden

Jag hade såå gärna velat ha svarta dressyrsadlar (ni vet vilken modell jag menar va?). Just nu finns det ju bara en grå...

Stacy sea fire

Hej! Jag skulle önska att det fanns husdjur som man kunde gå på promenad med istället för att ha den i en väska är det någon som håller med mig 🐱🐰🐶

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.