Chrome Pointer

Det Jorvikiska Varmblodet

   Det absolut första man gör innan man ens kommer in i spelet är ju att välja sin karaktär - och sin häst. Sin allra första häst, som antingen blir ens bästa kompis eller största skam. Haha, då det blev möjligt att köpa fler och fler hästar var det så många som nästan låtsades som att de inte hade ett Jorvikiskt Varmblod för att de var så missnöjda med färgen de valt.
   Jag har alltid varit nöjd med min starthäst och mitt enda problem har varit att jag gillar många andra starthästar också och gärna skulle ha även dem i mitt hemstall. Eller ja, inte nu kanske, då spelet har fått in så många fina rörliga hästar. (Min most upopular opinion ever kanske haha, att jag skulle vilja ha en remake på starthästarna)
 
   Jag har då tre starthästar som ni har sett. Jag har några andra konton på SSO också, som jag dock använder så sjukt sällan så de är inte ens värda att nämnas, haha. Där har jag ändå startisar i andra färger.
 
   Jag har två konton som heter Esmeralda Silverforce, ett Europeiskt och ett Amerikanskt. Missade att haffa namnet i Oceanien. Crap. Båda har självklart samma starthäst, vilket är gråskimmeln Ashdancer. Jag är inte den enda som gillar den här kombon och det är en av de absolut vanligaste starthästarna. Det är absolut min favorit av alla färgkombinationer fortfarande, jag tycker apelkastat är så himla snyggt. Med ljus man då, jag tycker inte alls det är lika snyggt med mörk man.
   Ash har varit med längst av alla. Inte bara är han min första häst i spelet, han var en av de 25 första hästarna i spelet NÅGONSIN. Är inte det rätt coolt? Jag tycker det är rätt coolt.
 
   Sen har jag förstås Penelope Kinglee som har Firehoof. Jag älskar verkligen den här färgen men fattade inte hur mycket jag gillade den innan jag började läsa Veronika Dragonforces blogg (den är tyvärr lösenordsskyddad numera och Veronika spelar på en annan karaktär). Veronika hade i vilket fall den här starthästen och jag tyckte så pass mycket om färgen att det slutade med att jag också använde den.
   Jag gillar verkligen den här färgen som ni förstått, jag gillar tonen på det bruna och tyckre den vita underläppen är charmig. Färgen är rätt intetsägande med andra manfäger, men är riktigt snygg som linfux med vit man.
   Firehoof kallas till vardags Rapidash. Jag har faktiskt bara tre bilder någonsin på häststackarn. Kanske är dags att ge honom ett eget litet bildgalleri.
 
   Nummer tre är den ni sett minst för jag har inte haft så mycket anledning att prata om kontot. Det är i vilket fall Esmeralda Kinglees starthäst Opalice som i mitt huvud heter Oona. Det är nästan precis samma häst som det Holländska Varmblodet i Vårryttaren, manfärgen är bara varmare och lite mörkare. Gillar den här färgen massor för man har ju efter alla mina hästköp i spelet kunnat lista ut att jag är svag för hästar med bläs och strumpor, haha x)
    Jag har gjort någon redigering på Oona, men annars har hon synts väldigt lite här.
 
  De här är de tre färger jag personligen tycker är absolut snyggast på de här hästarna, då man själv väljer man och svans.
   Det finns väldigt mycket att säga om denna hästras - t ex att den i spelets början hette Jorvikiskt Fullblod och då det en dag ändrades var vi rätt många som var lite "men stopp och belägg, vad farao pågår?". Värt att nämna är att åtminstone jag fortfarande inte har en aning om vad som hände, haha. Men, i och med att det finns mycket att säga tänker jag lämna det hela här och istället fråga er:
   Vilken kombination av färger tycker ni är allra snyggast på starthästarna?






Kendra Hawkson

Gud nu saknade jag mitt gamla konto när du nämnde Veronika Dragonforce <3 Jag har i alla fall samma starthäst fortfarande för jag kunde inte riktigt slita mig från den x)

Svar: Den är såååå fin!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Ja du, ville inte se åt hästapållen så jag skickade honom till Hästön snarast möjligt... Nu har jag dock tagit hem honom jag jag måste medge att Wishwish har sin charm, men westernhäst är han nog inte...

Emmy Mightystorm

Jag tycker att skäck med vit man är snyggt :)

Filippa Candlepie

Jag har skimmeln med svart man, jag är väl inte sådär jättenöjd, men han har ändå sin charm. Han hänger med mig på huvuduppdrag m.m. så han har aldrig åkt till hästön. Om jag fick välja en ny så tror jag att jag hade valt den... Är det isabellfärgade? Jag suger på hästfärger..

Leah Pandalake

Isabellskäck med vit man, som min startis. Under en väldigt lång tid avskydde jag hennes färg, men nu älskar jag den och förstår inte att jag så starkt ville ändra till mörkbrunt.. Även skäcken är charmig tycker jag.

Claire Masterknight

Hej! Hur gör man ett sådant där vågigt streck? Alltså ett: - fast vågigt. Tacksam för svar! :)

Sabrina Greenlord

Alltså starthästarna och alla de gamla hästarna är så underskattade! Tycker det finns så många fler fina färger hos dem än hos de nya. Din Ash har den finaste färgkombinationen enligt mig! Är också nöjd med min Quickwalker som är fux med bläs. Jag väntar fortfarande på den dagen de nya hästarna kommer få lika fina färger och texturer som de gamla.

Amedea Misthaven

Min är nog Jorviks hemskaste starthäst, brunskäck med brun man.. Den hade nog vart helt ok, om inte fläckarna var så små, och sidorna symmetriska..

Quinn Catforce

Gråskimmeln med vit man och brunskäck med brun man! Har båda två men såklart på olika konton!😅 Quinn har säcken och det andra kontot gråskimmeln!😃

Stella

Hur skapar man konton på servrar i andra länder/delar av världen?

Svar: Eftersom det är något man egentligen inte ska göra kommer jag inte dela med mig om hur man gör.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.