Chrome Pointer

De försvunna ponnyerna

   Veckans uppdragsserie bjöd på några fantastiska animationer som lyfte det hela något enormt, och uppdragen i sig - asså wow, man sitter nästan och gapar konstant och undrar vad som hände med det där stela äventyrsspelet man började spela för fem år sedan. Den här utvecklingen är helt magisk!
 
   Men, först:
 
   Man blev inte direkt välkomnad då man hälsade på hos eremiten, som trodde man orsakat försvinnandet av en bunt Welshponnyer. Men det här är spännande! Det här med att rida ikapp med Welshponnyer och sätta sändare på dem tyckte jag var en kul grej, det blir mer och mer så att SSO blir mer interaktivt. Kvalitén på spelet ökar!
 
   Påhittigt och fyndigt! Kul med ponnyikonen där uppe i toppen också.
 
   Så första dagen gick rätt fort, men sen hände det allt mer! Ni minns väl Anwir och Carl, som bytte ut Baronessans häst Butterfly? Carl hamnade ju bakom lås och bom, men Mr Anwir är tillbaka med råge! Tidigare hade han en unik kroppsmodell, men nu har han en uppdaterad nu kroppsmodell med samma animationer som Darko och Alex mamma, alltså att han han skrynkla ihop ansiktet och röra munnen. Vi har alltså tre sådana karaktärer i spelet nu, och om så mycket tid har lagt på honom kanske det är så att han kommer ha en stor roll framöver?
 
   Mr Anwir - tillhör han Dark Core? Det där ÄR en DC-plattform och de där grönklädda snubbarna känner vi ju väl igen...
 
   Den där sekvensen då Madison simmar ikapp pråmen, klättrar upp på den och blir nedknuffad i vattet - ASSÅ PÅ RIKTIGT! Vad är det här för något?! De här uppdragen är så snyggt gjorda och visar verklige hur långt Star Stable har kommit sedan starten. Samma grej då Anwir slår den bruna ponnyn på rumpan, att flera karaktärer gör olika animationer beroende av varandra har bara hänt typ två gånger innan någonsin i det här spelet.
 
   Det enda problemet med de här uppdragen var att de tog slut. KOM IGEN, vill ha mer mer mer! Fy vad roligt, jag tyckte det här var en jättebra uppdragsserie och jag vill ha en fortsättning. Madison måste återförenas med sin ponny!
 
   Kan inte låta bli att hoppas att det hela på något sätt slutar med att Madison får adoptera Nightdust som sin egen ponny som hon sedan upptäcker Jorvik med, hon som älskar äventyr så mycket!
 
 
   Vad tyckte ni om de här strålande uppdragen?






Katten

Jag tyckte uppdateringen va nästan det bästa dom har gjort på länge, såg du den fuxfärgade hästen med svart man och svans?

Svar: Jorå, det var ju dock bara en NPC-häst. Den hade troligen den färgen bara för att det skulle vara tydligare att det var just en sådan eller något!
Esmeralda Silverforce

Sally northdotter

Super bra längtar så efter nästa ddl

Juliette Southstar

Hej, jag ska köpa ett New Nintendo 3DS XL snart och skulle behöva lite speltips. Vilka Nintendospel har du? Någon som du rekommenderar? Jag planerar att köpa Pokémon Moon, Nintendogs + Cats och Harvest Moon.

Svar: Jag spelar enbart Pokémon och Nintendogs + Cats, men Pokémon tar upp ca 98% av mitt Nintendospelande! Då jag får råd tänkte jag köpa MarioKart 7, hade den föregående versionen och tyckte den var grym.
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Håller helt med dig! Jag har inte riktigt kunnat uttrycka hur jag själv tycker om dessa uppdrag innan, men du har sagt exakt det som jag tänkt! :D Du är bäst Esme, på alla sätt och vis!

Valentina Diamondnight

Tycker dom var riktigt spännande och riktigt detaljrika. Älskar att göra uppdrag med Maddison, hon är så sjukt gullig den lilla tösen.

Vilda Snownight

De är verkligen sjukt bra gjorda! :O
Tänk huvuduppdrag med all denna grafik och alla rörelser...? :D

Carla Friendhill

De var jättebra! Eremiten pratade om att han skulle ringa. Trodde att han skulle ringa direkt. Jag bara: -Ring nån gång!

Tindra Queenpie

OMG vad bra dem var! Jag MÅSTEEEEEE!!! ha mer!! Jag gick upp i level 18 av dem uppdragen :D

Iris Highgarden

Blev seriöst heartbroken när Nightdust blev tillfångatagen! Hoppas att Madison får se honom igen :(

Matilda Sharkmountain

Min kompis upptäckte det att de vildhästarna som springer runt på ön faktiskt har minskat efter att uppdragen var klara. Nightdust och några andra springer inte där längre. Tycker det är en så bra detalj att dom faktiskt försvann! Sen hittade jag en ny färg på en av ponnysarna! En mer fuxfärgad brun ponny med svart man och svans(den du har på bilden). Hoppas att den kan komma som hästa att köpa.

Svar: Jag tror bara det är en NPC-häst - det är olika texturer på häst och man så det är bara en blandning av två existerande hästar.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Jag tyckte också att uppdateringen var grymma. Men att sätta sändaren på ponnyerna gjorde nästan så att jag ville slita av håret. Det var såå svårt så jag höll på att bli galen. Sen när Mr Anwir knuffar ner Madison i vattnet(spelar ingen roll att det bara är ett spel) kände jag bara att blodet kokade i mig. Jag hoppas att uppdragen slutar med att dels Madison får adoptera Nightdust. Dels att man får ge Mr Anwir på nöten.

Quinn Catforce

Började igår och gjorde klart dem idag! Helt otroligt superduperjättebra!!!!!!!!!! Hoppas att fortsättning på uppdragen kommer i uppdateringen imorgon!😱😍

Alicia Kittenforce

Jag tyckte att den var jätterolig och det blev ascoolt med dem där små animationerna, dock svarade jag fel på Eremitens frågor så jag är nog lite orolig om det kommer påverka min karaktärs historia tyyyp.. heh. Jaja, uppdateringen var grym! :D

Svar: Nej då, det påverkar inte alls spelet om man svarar fel!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.