Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka sociala medier är du med på

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag går att hitta lite överallt. Jag räknar absolut bloggar som ett socialt media, men bloggar är förstås svårare att hitta till än t ex ett Instakonto.
 
   Jag har min blogg, jag har Instagram, jag har Facebook och jag har YouTube.
 
   Här på bloggen ser ni förstås allt och inget om spel, och då mest Star Stable (och ibland lite annat random som jag får lust att kasta in). Så fort som jag har en fundering eller prata av mig, då är det bloggen som gäller! Dessutom är de ett bra media att samla allt konstigt jag gör på.
 
   Instagram är min största kanal följarmässigt sätt, då jag har över 30 000 följare. Kan säga att typ 90% av dem är spökföljare numera, det är synd, men det är ju så det är då en kanal blir stor. Otroligt nog är det också följarmässigt sätt det allra största kontot bland SSO-spelare som inte postar annat än spel, och jag undrar dagligen hur sjutton det gick till, haha. Jag brukar posta på Insta ca två gånger om dagen, men det händer att jag spammar på med allt jag har lust med under en dag om det känns roligare. Ni hittar min Insta HÄR.
 
   YouTube är den kanal jag använder som har störst följarengagemang sett till visningar och kommentarer i jämförelse med antal följare. Lustigt nog är det kanalen jag har minst hjärta för, och med det menar jag att det är den jag sköter om minst av alla. Där varvar jag SSO med andra hästspel och vid speciella tillfällen blir det något helt annat också. Ni hittar min kanal HÄR.
 
   Facebook syns jag på allra minst men jag är väldigt aktiv där. Jag gillar ju att läsa vad andra tycker och tänker om spelet och därmed passar det utmärkt att stalka olika SSO-grupper för att se vad som pågår. Ni hittar min sida HÄR.
 
   Jag har funnits på några andra ställen också genom åren, mest för att testa och se hur det funkar eftersom jag utanför SSO har ett väldigt lågt intresse för sociala medier. Så ovanstående kanaler är de som är aktiva! :)


Victoria Ironfire

Är aktiv på Facebook. Förstår mig inte på snapchat eller instagram.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.