Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Hur många konton har du?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag har några konton ni känner igen, och några konton som jag håller i skymundan för att det är så himla skönt att spela i total anonymitet ibland. Finns liksom ingen vits med att dela med mig av de kontona ändå, eftersom ni aldrig kommer se dem i bloggen!
 
   Esmeralda Silverforce, level 19
   Esme är den ni följer här i bloggen, och det är också "jag". Om några dagar firas det femårsjubileum, så länge har jag och Esme hängt ihop! Esme finns på svenska servrar men hoppar just nu runt lite för att undvika andra spelare. Min gräns nåddes liksom lite då en spelare började skriva ut mitt IRL-namn i globalchatten. (Ångrar faktiskt att jag inte tog ordning på namnet och gick vidare med det, för det är faktiskt emot SSO's användaravtal att sprida personliga uppgifter om andra användare.)
 
   Penelope Kinglee, level 16
   Penny ser ni på min YouTube-kanal och ni ser precis ALLT hon gör i spelet förutom att levla hästar och bygga rykten. Penny är alltid på servern Fluffy Unicorn.
 
   Esmeralda Kinglee, level 17
   Esmeralda Kinglee ser ni inte så mycket av varken här eller på min YouTube, men däremot ser ni henne på Star Stables YouTube-kanal. Jag har under sommaren jobbat med att få ihop material för att fortsätta med de videor jag gör där och hoppas kunna få tid att komma igång med det till hösten igen! Det är ett otroligt roligt projekt. Denna karaktär hoppar runt på olika servrar för att undvika andra spelare, så att det blir enkelt att spela in film.
 
   Esmeralda Silverforce, level 9 (USA)
   Yes box, jag lyckades haffa mitt namn även i USA. Även här har Esme sin trogna grå pålle Ashdancer och här återupptäcker jag spelet ytterligare en gång - men det händer inte så väldigt ofta, då jag sparar det till då jag är riktigt spelsugen.


Sigrid Winterdotter

Jag hittar inte din bloggutmaning :c

Rebecca

Hur gör man för att skapa ett konto på en icke svensk server?

Tilde Miststorm

Hur orkar du med alltihop? Haha...

Svar: Det är inte så mycket ändå, särskilt inte eftersom jag inte spelar varje dag längre! (Hade gärna velat spela mer, men finns inte en chans att jag skulle hinna med det!)
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Min kompis berättade om det där med globalen och jag blir bara så ARG av att höra att någon säger en annans spelares irl-namn så att alla kan se det. Asså, regler över lag har faktiskt en poäng, men alla förstår inte alltid poängen vilket kan förstöra för många.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.