Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Hur hittade du spelet?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   I oktober 2011 var jag sjutton år och hemma från skolan med feber. Jag roade mig med min bärbara dator som hade trasig fläkt och dog av överhettning stup i kvarten, och gick igenom hela mitt datorspelsbibliotek från 2002 och framåt - ja, ni förstår väl hur länge jag varit hemma med tanke på att jag faktiskt kom igenom alla spel också, trots döende dator, haha.
   Då jag började komma mot slutet av mitt spelbibliotek hoppade jag som hastigast in på Höstis och de andra spelen i samma serie. Tröttnade ganska snabbt på det just då och tänkte "Men vad sjutton hände med onlineversionen av de här spelen? Skulle det inte komma typ nångång innan 2012?"
 
   Google och jag är ju bundisar sen långt tillbaka så jag testade. Och hamnade på Starstable.com. Den sidan hade jag besökt mååånga gånger under de senaste... vad kan det ha varit, två åren? Jag visste ju att det var något på g, men förutom en trailer och några få teaserbilder visste jag ingenting, och webbsidan var i ärlighetens namn totalt värdelös för någon som ville ha någon som helst information, haha.
   Men just den dagen såg sidan annorlunda ut än jag mindes, och det fanns en stor, grön knapp där, där det stod "Spela nu"...
 
   Och den dagen, samma dag som spelet öppnade för allmänheten, föddes Esmeralda Silverforce.
 
 
   Den allra första bilden som existerar på Esme och Ash, från augusti 2012. Det dröjde nämligen ett bra tag innan jag ens tänkte tanken på att börja skriva om Star Stable alls!


Valentina Diamondnight

Har du någon kort på starstables gamla hemsida som man kan få låna om man berättar om ägaren? Har letat men icke. Saknar den gamla sidan något enormt, och den väcker många härliga minnen.

Svar: Googla på "Star Stable web page" så får du upp bilder på alla versioner genom åren!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Asså oj! Det där tränset är det så gammalt? Det är typ mitt bästa träns just nu😂😅 trodde det var mycket myare eftersom det är ganska så bra och väldigt fint!😋

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.