Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Funktion från annat spel du vill ha i SSO

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

   Den här rubriken är jätterolig! Mest för att man kan utveckla något enormt här, hehe.
 
   I My Horse And Me finns en reprisfunktion. Varje gång du har avslutat en tävling kan du se din prestation i repris, från andra kameravinklar. Det är det som tillåter mig att fota riktigt snygga bilder från spelet och det hade varit jättekul att ha i SSO!
 
   My Horse And Me
 
  I Horsez kan man sätta sig i biblioteket och plugga för att lära sig dressyrrörelser och hästskötsel som krävs för att fortsätta i spelet. Vi har ju ett jättefint bibliotek i SSO redan, om det bara fylldes ut med böcker... kunde ju vara så att man fick läsa böcker för att kunna rida "bättre" och för att bli snabbare och mer effektiv med sin hästskötsel? (Alltså att hästen inte behöver skötas om under en längre tid än i dagsläget t ex)
 
   Horsez - dock inte från biblioteket, då jag inte har några bilder därifrån!
 
   I Häst & Ponny: Min första ponny kan man trickträna. Den funktionen skulle kunna utvecklas så den blev roligare, men visst vore det lite charmigt att kunna få sin häst att göra olika trick?
 
 


Cecilia Gladefield

Roliga idéer :D
Att ha ett funktionellt bibliotek i spelet där man kan läsa på om hästfakta, spel lore och liknande skulle vara hur coolt som helst :D <3

Eva Bunnyland

Åh, spelar du också Häst & Ponny? Det visste jag inte <3 Btw tycker jag att det är jättecoola idéer! Jag har aldrig spelat My Horse and Me men jag tycker att funktionen vore superkul att ta med i SSO! Jag gillar dom andra två också men den första var nästan bäst... att kunna se sin prestation från innan verkar som en jättekul idé! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.