Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Föredrar du gamla eller nya hästar i SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag föredrar helt klart de nya hästarna - och då jag säger nya så menar jag de som kan blinka och beta. Betandet gör mig detsamma, men att de blinkar och ser sig om gör väldigt mycket. Hästarna är levande, till skillnad från polygonälgarna som fanns i spelet innan dess.
   Det betyder ju inte att jag säger usch och fy till de gamla hästarna, men det är som att hästarna är i två helt olika spel eftersom det är så stor skillnad på dem. Jag skulle fortfarande önska att alla de gamla hästarna skulle uppdateras och få sina gamla färger på nya modeller, så att man fick byta bort dem om man ville det. Jag skulle lätt betala extra för att få den möjligheten!
 
   Ponnyerna var en sak i det Star Stable som en gång var - men skillnaden mellan dessa och Welshponnyerna är så stor, så stor. Om en uppdaterad ponny i den här färgen kom though...






Sabrina Greenlord

Tycker de gamla hästarna har så många fler fina färger än de nya. Var finns till exempel nya apelkastade skimlar? Väntar fortfarande på den dagen det kommer..

Svar: Det finns ju en apelkastad Shire!
Esmeralda Silverforce

Valentina Diamondnight

Jag tyckte dom mest om den tiden när alla människor red på sina åsno...Förlåt jorviska hästar och inte hade några nya modeller. Men det är ju verkligen ur kul att det har kommit så sjukt många nya modeller, och att vi har ett stort urval. När hästfunktionen kom var det ju riktigt spännande, ja förutom att man var pank dårå...

Johanna Snowhunter

Hej!

Vet du i vilket uppdrag man får de orangea benskydden? Vill verkligen ha dem och du kan ju det mesta om SSO så tänkte att du kanske vet :)

Ha det bäst!

Svar: De går inte att få tag i, de fanns i ett uppdrag som bara var i spelet under en vecka!
Esmeralda Silverforce

Emma Shortroad

Jag föredrar både och!

Jag gillar fortfarande den gamla animationen liksom jag gillar den nya.
Jag känner att den gamla animationen inte får bli bortglömd, den har sin egen unika charm som jag ibland föredrar framför den nya! :)

Sigrid Winterdotter

Måste vara bitter och skälla på dig lite, hur kan du ha engelsk träns till westernsadel? D: Gör om, gör rätt Esme!

Svar: Äh, jag kunde faktiskt inte bry mig mindre, haha! Tycker inte det finns några westernträns i spelet - det finns träns med nosgrimma och det finns träns utan nosgrimma!
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Håller verkligen med när det gäller ponnyerna! Många av de gamla raserna borde verkligen uppdateras...

Victoria Ironfire

När det gäller rörelsen, så hoppas jag innerligt att starthästarna ska få nya animationer. Tycker att gratismedlemmar också ska få ta del av det, fast det kommer förmodligen inte att hända.

Svar: Animationer skulle nog inte vara dubbla - jag tror det skulle vara riktigt onödigt att göra jobbet från början då. Jag tror att det blir helt omgjort eller inget alls! (Just i det här fallet tror jag "inget alls". Starthästarna är riggade på ett helt annat sätt än de nya hästarna, vilket betyder att de är långt ifrån lika rörliga. De kan t ex inte blinka, eftersom de inte har några ögonlock.)
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Jag håller med Emma Shortroad! De nya hästarna är så otroligt snygga och jag gillar dem verkligen! Men samtidigt vore det himla tråkigt om sso tog bort några gamla hästar. De är ju ändå en viktig del av spelet, tycker jag. Det är kul att kunna rida runt och se hur spelet utvecklats! Och det är nog fortfarande en liten del av alla spelare (inklusive mig:) som gillar dem gamla hästarna lika mycket som dem nya <3
Det är iallafall vad jag tycker xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.