Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Favorithästras i spelet

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Det här varierar väldigt ofta, mest efter dagsform. Om man ser till de hästar vi just nu har i spelet gillar jag för stunden bäst Welshponnyerna! Jag tycker de är väldigt uttrycksfulla, rör sig fint och all in all är superfina hästar.
 
   Esme och Taran
 
 
   Har dock en känsla av att det här kan ändras på efter onsdagen haha, så himla taggad på Lipizzanern nu...
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.