Chrome Pointer

Blä.

   De tre bokstäverna sammanfattar den här dagen. Blä. Började med att jag vaknade vid tre och var klarvaken, somnade om och vaknade igen vid fem och då var det helt hopplöst att somna om igen. Då jag kom till jobbet kom jag inte in i min dator på en halvtimme för att den bestämt sig för att uppdatera sig utan att jag godkänt något, och direkt efteråt börjades det renoveras på kontoret vägg-i-vägg så väggarna skakade, bullrade och dunkade konstant. Jag var gråtfärdig innan klockan slagit tio så det blev tidigt hemgång idag då jag ändå ska jobba lite i helgen.
 
   Just nu håller jag på och renderar ut en video där Penny Kinglee köper Lipizzanerhäst. Fanns ju inte en chans att Penny inte skulle ha en! Penny har en annan helt ovisad häst också, men det dröjer kanske fem-sex avsnitt innan den visas upp, så det händer grejer även på YouTube.
 
  Min dator är tyvärr alltid rätt oanvändbar då jag renderar ut videor (det går iaf inte att spela spel samtidigt), så jag passar på och spelar Pokémon så länge. Hörs igen senare!






Victoria Ironfire

Oj, du verkar ha haft en tuff dag. :( Fast det låter nästan som en vanlig dag i skolan för mig. xD Nä, inte riktigt, men ibland har man ju en dålig dag. Hoppas morgondagen blir bättre för dig. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.