Chrome Pointer

Back in business

   Jag har haft sån lust att redigera på sistone men har alltid fastnat så fort som jag har öppnat Photoshop. Nu lyckades jag i alla fall få ett gammalt projekt klart! Det här är alltså mitt engelska fullblod Mycroft, och bilden kommer finnas på hans infosida som nås genom att klicka på knappen "Mina hästar" i menyn till vänster.
 
 


Quinn Catforce

Åå så fin!😍 Tycker den liknar lite den dör hästen på teaserbilden som sso lag ut på instagram!?🙃😄

Svar: Haha i så fall är det verklign en slump, för jag påbörjade den här redigeringen redan i juni men pallade inte göra klart den, haha xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.