Chrome Pointer

Yo-hoo!

 
   Ja ni, hösten är här! Mörkt som bara den är det på kvällstid, usch.
 
   Jag har ingen anledning till att spela SSO just nu och därför är aktiviteten inte jättehög här. Ser dock verkligen fram emot höstens uppdateringar - det lär ju bli spöken igen under Halloween så som alltid och då får man ju grejer att göra!
   Jag har inte spelat in en video på ett tag heller. Detta pga inspirationsbrist och dålig timing, för då jag väl får chansen att spela in har jag inte lust. Till helgen däremot...!
 
   Jag förbeställde Pokémon Sun & Moon igår! Jag lär inte få dem på releasedagen, för jag bokade från CDON som säger att de släpps den 23 november medan de släpps world wide den 18. Men kanske de räknade in frakten? Eftersom det ändå var en förhandsbokning?
   Jag laddar upp genom att bygga upp ett team av drakar att använda i min kommande playthrough av OmegaRuby. (Alltså MIN playthough, ingen inspelning eller något - verkar som att man måste köpa en massa specialutrustning för att kunna spela in från ett Nintendo?) Jag är halvvägs genom spelet men är så sjukt oinspirerad och trivs inte alls med mitt team, så ska starta om spelet och byta över mitt drakteam. Blir en utmaning, särskilt i en region täckt av vatten (Water-types kan ju ofta Ice-type moves), men jag tror det blir kul! Jag kommer troligen vara såååå trött på min Deino inom ett par timmar, för att träna den upp till en Hydregion är typ det värsta som går att göra som Pokémontränare (går så långsamt och den är typ värdelös att använda innan level 64), men då han väl utvecklas för sista gången kommer det vara så sanslöst värt det. Jag har bara tre av sex klara though, så jag måste byta runt lite Pokémon och kläcka lite ägg innan jag kan sätta igång!
 
   I övrigt i Pokémonväg satte jag igång ett Lucky Egg idag och utvecklade ca 20 Pokémon i Pokémon GO. Av de 20 var 6 helt nya för mitt Pokédex, och på väg från jobbet hittade jag en vild Weezing också! Nådde därmed level 23 och har nu 113 registrerade i mitt Pokédex. Jag tycker fortfarande att spelet är jätteroligt, men jag är riktigt otålig i väntan på en expansion med nya Pokémon.
 
  Där har ni en smärre uppsats av mitt inte-så-jätteintressanta gamingliv xP






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.