Chrome Pointer

Välkommen onsdag!

   Och onsdag betyder uppdatering! Jag är dock liiiite mer taggad för en grej som händer i morgon just nu :D
 
 
   Min stackars Frieser Mandrake har spenderat väldigt, väldigt lång tid på Hästön nu. Tyvärr är han nog en av de hästarna som för evigt kommer bo i den "lösdrift" som blir i och med hagen i det nya hemstallet. Förstår verkligen inte hur man kan uppskatta hästen ovan mer än de nya Frieserhästarna, skillnaden är natt och dag. Jag har lite av en baktanke att sälja Mandrake och ersätta honom med den av de nya Frieserhästarna som ligger närmast honom i textur, men jag har än aldrig sålt en häst så det vore ändå lite skumt... Även fast jag vet att han aldrig kommer tillbaka till mitt hemstall.


Eva Bunnyland

Jag fyller år idag, men är sjuk :´( Känner mig mycket bättre idag, igår spydde jag, men jag har fortfarande feber och får illamående-strikes då och då ;_;

Svar: Grattis och krya på dig!
Esmeralda Silverforce

Neo

Mitt problem, och vad som hindrar mig från att byta ut Sirius, är väl att det inte finns någon riktigt svart frieser. Sedan är jag inte överförtjust i frieserns animationer (ärligt talat tycker jag att nästan alla de nya hästarna kan vara lite väl livliga ibland när man står still. Det är gött med liv och rörelse men alla verkar nästan konstant rastlösa!) även om de är roligare än de gamla (som typ inte ens finns haha)

Svar: Kan hålla med dig om att det är lite livligt ibland! Tycker ändå skillnaden i kvalité är enorm. Förstår det där med färg också, min dröm är ju att alla gamla hästar ska gå att köpa i ny modell... drömma kan man!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Du kan ge honom till miiiiiig! Gillar de gamla frieserhästarna mer, men gångarterna på den nya är finare.

Sabrina Greenlord

Tycker om de gamla frieserhästarna mer, så du kan ju ge honom till mig ;)

Tess

kan man ens köpa dom gamla friser hästarna?

Svar: Nope, inte just nu!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Tack så mycket! <3 Är helt frisk nu igen, var bara sjuk i några dagar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.