Chrome Pointer

Typ tillbaka till vardagen då!

   Jahapp. Inte mycket mer firande för min del, haha! Ser verkligen fram emot att testa tipspromenaderna i spelet, men jag kommer vänta till i morgon. Jag tänkte att jag kunde spela in det som en del av SSO Ride Through, så det kommer upp under helgen! Kommer spela in det på Esme eftersom Penny fortfarande inte kan ta sig till Epona.
   Återigen, ni som hade problem med spelet igår behöver inte inta panic mode. Det som inte hanns med av teamet igår är ju prio idag - det är ju klart de vill att deras spelare ska kunna använda spelet. Slappna av, läs en bok, gör något annat. Spelet kommer inte gå upp i rök för att man håller sig borta från datorn medan det underhålls! Däremot kan det ju faktiskt bli värre av att tusentals spelare stressar och försöker logga in exakt samtidigt. (Sista jag hörde var att Archie och GM Ylva satt på SSOHQ och svarade på meddelanden till åtminstone halv tolv i natt. Har en känsla av att det där teamet behöver mycket kaffe idag...)
 
   Esme och d'Artagnan
 
   Jag håller på med en rejäl höstredigering som jag tänkte skulle få vara mittpunkten av min nästa bloggheader. Jag gjorde linearten för evigheter sen men hade inte inspiration till att komma igång, men nu är den faktiskt halvklar! Har några större moment kvar, men jag tror den kommer bli fin.






Quinn Catforce

Vad skulle man få i värdekoden? Lag in den men jag tror inre jag fick något, och om det var så så var det MINST 100 sc...🤔 För jag kollade innan jag la in den och då slutade det på 76, och det gör det fortfarande🤔

Quinn Catforce

Det är samma sak med de andra koderna, vet inte om jag fick nåt för dem!?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.