Chrome Pointer

Tre av fyra färdiga!

   Nu är tre av fyra episoder av PennyGirl-spelet avslutade. Jag började spela in Episod 4 i helgen och har redan ett par avsnitt klara. Jag ser fram emot att avsluta serien för att verkligen kunna knyta ihop den och fortsätta med något nytt! Helst av allt vill jag spela in Harry Potter och Fenixordern, men det är ett oerhört långt spel och jag känner att det troligen inte kommer passa i tiden eftersom det kommer bli svårt för mig att hitta tid att spela in ett så långt spel. Just nu lutar det mot att jag drar igenom Stallets Hemlighet och sedan fortsätter med de fyra Springdalespelen, som har stora likheter med de första Star Stable-spelen och SSO!
 


Tilda Diamondfield

Skulle tycka att det var jätteroligt om du skulle spela igenom Fenixorden! #potterhead

Ida

Jaaaa! Har väntat så länge på att du ska spela in stallets hemlighet, var flera år sedan jag spelade det och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så läskigt. Ser verkligen framemot att se dig spela det! :)

Svar: Hoppas bara att det funkar på min dator, haha!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.