Chrome Pointer

Tack och lov för helg

   Esme och Athos
 
  HEEELG! Jag var på Halloweenfest igår och även fast det inte blev sent var jag supertrött då jag kom hem. Jag var Batman. Jag tror att fem eller sex pers frågade mig vad jag var innan jag pekade på min t-shirt med enormt Batman-tryck och då de försökte försvara sig med att jag inte hade en mantel fick jag vifta med min stora svarta cardigan och då gav de upp på mig.
 
   Jag kommer inte livestreama i helgen, men videor ska jag försöka spela in. Jag har fortfarande inte fått igång Word of Warcraft och jag tror att jag igår fått lite hjälp på traven så jag ska testa olika lösningar och se om jag får igång spelet. Vill ju så gärna prova nu, särskilt då jag har en bunt kompisar som vill spela med mig så att jag slipper virra runt själv. I övrigt funderar jag på ett par andra MMORPGs att testa, vi får se vad som blir av det...


Alva

Jag har höstlov nu☺️🎃🍄🍁

Vendela Cloudvalley

Åh, det finns ett MMORPG-spel som heter Tera Rising! Jag har kört spelet i lite mer än ett halvår nu och jag kan verkligen rekommendera det spelet, grafiken är awsome, en bra story i spelet och endgame är helt fantastisk, det e bara halva upplevelsen att levla upp till max-level. Andra halvan är endgame!
Vääldigt najs spel tycker jag, och värt ett försök! :D

Svar: Tack för tipset, ska kolla upp det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.