Chrome Pointer

Svar på frågor

  Här har vi första batchen med svar på min senaste frågestund! Svaren kommer vara uppdelade i många olika inlägg, för att det inte ska bli för långt och för att ni ska få något (förhoppningsvis) intressant att läsa lite då och då!

 
Från Esmeralda Nightnest:
   Om du kunde förvandla dig till valfritt djur, vilket skulle du förvandla dig till och varför?
   Katt. Livet som katt verkar vara riktigt skönt. Man bara chillar, käkar och blänger på människor.

   Vilka språk har du studerat?
   Förutom de självklara svenska och engelska har jag pluggat fyra år franska och två år mandarin (standardkinesiska). Mandarin var ett sjukt bra språkval för gymnasiet, tyckte det var rätt roligt och språket är inte svårt alls att hänga med på då man pluggar på så låg nivå.
 
 
Från Lova Winterside:
   Vilket är ditt favoritspel förutom SSO?
   Jag försöker spela mer och mer olika grejer, men favoritserien är ändå Pokémon. Exakt vilket spel varierar - just idag gillar jag mest OmegaRuby eftersom jag nyss startat om spelet med ett team jag redan älskar att spela med, men i november lär jag säga att jag gillar Sun/Moon mest! 

   Vilken är din favorithögtid? 
   Jag är inte så mycket för högtider, men jag får säga påsk. Påsk innebär alltid att min familj är bortrest och jag har bostad för mig själv. #introvert
 
   Jag på högtider

   Funktionen du gillar minst i sso?
   Den var svår! Finns nog ingen funktion jag tycker är direkt dålig, men det finns ju många jag inte alls använder. Om man ser till hur funktionen fungerar i praktiken tycker jag nog sämst om garderoben just nu. Om den är full med väldigt många items är det pest och pina att gå igenom den, vilket det inte ska vara då man köpt på sig en massa fina kläder.

   Har du några bra låtar att rekommendera? 
   Jag lyssnar mest på The Ark (vilket jag gjort sen jag var typ fjorton haha tröttnar aldrig), men jag har nyligen börjat lyssna på väldigt mycket musik på jobbet och därmed återupptäckt Enyas musik. Tycker det är perfekt bakgrundsmusik då man behöver koncentrera sig :D

   Favoritbok? 
   Jag brukar alltid svara Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, och jag har inte läst något fantastiskt på sistone heller så det är det svaret ni får nu med xP

   Favoritstad? 
   Haha, jag är ingen stadsmänniska, jag som ogillar folkmassor! Stockholm, men jag blev väldigt förtjust i London då jag var där några dagar i våras. Kulturnörd som jag är så finner jag stadsplanering rätt intressant.

   Favorit Tv-serie? 
   Just nu har jag snöat in på superhjältar, så det är Arrow, The Flash och Supergirl som gäller. Det är dock rätt sällan jag aktivt letar tv-serier, då jag inte är så jätteintresserad av att följa något.

   Varför lägger du inte ut konspirationsteorier om SSO här på bloggen längre? De var så himla roliga att läsa! 
   Min tid var förbi! Även fast jag tycker sånt är jättekul så kände jag att det inte riktigt var min grej längre - och det är okej! Man utvecklas och hittar andra grejer man vill göra, och känner att man inte längre har ett behov av vissa saker man gjort förr.
 
   En gammal konspirationsteori gällde om trädet på mosaiken inne i slottet var världsträdet Yggdrasil. I efterhand, några år senare, kan vi nog konstatera att det istället är ett av Jorviks många Urträd.


Eva Bunnyland

Jadu, garderoben! Lata jag, visst vore det skönt att bara kunna trycka på en knapp och så sorterade sig garderoben? *-*
Okej, lata jag xD Nu ska jag helskrivet uttrycka hur jag tycker att en drömgarderob i SSO borde vara *-* Du måste inte läsa allt om du inte orkar.
1. Just sort it out
Man borde ju kunna trycka på en knapp så sorterar garderoben sig själv som man vill ha den! Följande idéer om detta kommer...
2. Choose how you want it to sort
Det skulle vara kul om man kunde välja hur man ville sortera garderoben. I "squares", du kanske inte förstår vad jag menar men det är väl typ som du har eller något sådant ^^ Eller i "rows", alltså att varje klädstil sorterar sig i rader, typ som jag har det.
3. Never-ending clothing space
Okej, kanske inte "never-ending" haha, men i alla fall mycket mer plats i garderoben! Just do it, liksom! Både för hästar, husdjur och ryttare ^^
Vad tycker du om mina idéer? Du kanske har en helt annan åsikt men jag skulle gärna vilja höra ^^
Du är bäst! <3 *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.