Chrome Pointer

Star Academy

   Kyomis rum i Star Academy
 
   Jag blev nån gång för några dagar sedan ombedd att skriva mer om Star Academy. Jag har inte så mycket kvar att säga om spelet, men jag ska försöka! Det är ändå ett fint spel som är kul att spela igenom, och det innehåller självklart lite av Jorviks historia. Jag har sedan länge färdiga videoserier från spelet som ni kan se HÄR.
 
   För er som aldrig hört om spelet förr så är det en spelserie med fyra spel som släpptes mellan Starshine Legacy och de första Star Stable-spelen. Star Academy fick aldrig samma fandom som SSL och på grund av sin bristande popularitet är spelen svåra som attan att lägga vantarna på, då de inte producerades i väldigt stor upplaga.
   Skillnaden från alla andra Jorvik-spel är att man får välja mellan tre olika karaktärer att spela som. Dessa tre är Brittany, Kyomi och Lisa. Japp, samma Lisa som också är Ödesryttare.
   Det finns faktiskt inte en enda häst i hela spelserien heller, om man bortser från en bild på Starshine i Lisas rum. Spelet går istället ut på sång och dans och i vart och ett av de fyra spelen finns en specifik låt som allt snurrar runt.
 
   Jag personligen tycker väldigt mycket om de här spelen, och hoppas på att få se fler element från dem i SSO i framtiden. Några av dessa element kommer jag prata om framöver! :)


Meja Crazyrock

Tack! ar börjat se på din videoserie men har inte tiden jag vill ha! Roligt att läsa lite grundfakta ändå! :D

Eva Bunnyland

Jag har inte spelen men jag har kollat på din YT och det verkar kul! :)

Hedvig%2525252520palje

Vill så gärna ha spelet, men jag hittar aldrig någonstans de säljer de. Får väl kolla på din youtubekanal istället haha. Förresten minns du första gången du fick ögonen öppna för hela star stable världen? Då menar från starshine legacy

Svar: Jorå, var elva år gammal och tyckte det var det coolaste spelet i världshistorien!
Esmeralda Silverforce

Tove Appledotter

Hej! Har precis köpt Star Academy men det går inte att installera :S Har du några tips?

Svar: Om du har Windows 8 eller 10 är jag faktiskt väldigt osäker på om spelet går att starta alls :/
Esmeralda Silverforce

Tove Appledotter

Tack så mycket för svaret! Tror nämligen det kan vara Windows 10 som spökar :/ Ska kolla bättre på det

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.