Chrome Pointer

Skulle vilja komma med något roligare...

   ...men jag har inget på g just nu. Jag är fortfarande inte på topp igen och mådde svindåligt idag och det var ett under att jag överlevde dagen, haha. Den här helgen blir vilohelg så att man är på topp nästa vecka igen, gäller bara att överleva morgondagens jobb!
 
   Nu får ni höra om något helt annat! Minns ni att jag berättade om en powerbank jag köpte i juli, för att kunna ladda mobilen ute på språng? Jag har inte använt den på kanske två veckor men plockade upp den ur väskan på jobbet idag för att ladda den. Trodde först attt något trillat ner i påsen jag hade den i och "knuffat upp" locket på den, för den var öppen - men då ser jag att spegeln är helt spräckt! Plockade upp hubben och såg att batteriet helt enkelt svällt upp och sprängt spegeln, och batteriet hade blivit så tjockt att det inte gick att stänga locket mer än halvvägs. Obehagligt, det hade ju lika gärna kunnat brinna!
   Shout out till kundservicen på MediaMarkt. Snabba, tillmötesgående och hjälpsamma! De hade aldrig hört om problemet förut så jag valde att ta en ny produkt istället för att få pengarna tillbaka och nu ska jag vakta den här noggrant och se vad som händer med den. Jag är ju långt ifrån ensam om att i Pokémonhysterin ha köpt en powerbank, så om ni har köpt samma som jag, håll koll på den för säkerhets skull! (Nu tror jag verkligen att min kopia var defekt, men jag kommer ju inte lita på min nya till 100%)
 
   Btw, på tal om varför jag ville använda min powerbank idag, så ska jag sätta igång att evolva en massa Pokémon i Pokémon GO. Jag har nu fått ihop ca 130 Squirtle candies, och jag hade det som mål. Jag kan evolva massor med Pokémon nu och räknar med att få in massor av XP :D Jag har verkligen Pokéfrenzy just nu, det är bara strax över en månad tills det att de nya spelen släpps till Nintendo 3DS och jag har höga förhoppningar på spelen. Roar mig så länge med att spela Dark Violet bara för att jag har huvudvärk och inte kan hitta på något vettigare med mitt liv, heh.
 
   Återkommer en annan gång, tjofräs!


Hedvig%2520palje

Vad läskigt att powerbanken bara pang pang boom! 😱

Svar: Jo, kunde ha gått illa!
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

SPRÄNGDES!! Nu blir jag plötsligt rädd för min power bank, har inte lust att få några blåmärken. Skönt iallafall att du inte blev skadad, tyckte att det var det viktigaste.

Svar: Nejnej, den låg i min väska då den sprängdes! Jag är mer lättad över att inget började brinna...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.