Chrome Pointer

Så fina!

   Hästarna i veckans uppdatering föll verkligen mig i smaken, jag älskar apelkastade hästar! Kommer dock vänta med att köpa någon, jag vill inte behöva skicka iväg hästar till Azkaba- förlåt, Hästön.
 
   Jättefina! Dessutom älskar jag stuket på nyhetsbilderna med nya hästar. Mycket roligare med renderingar än bilder direkt från spelet tycker jag :D
 
   Har sett några reaktioner som är typ "öööh varför får vi nya hästar då det är problem med spelet? Varför stänger de inte ner spelet medan de fixar det här?" Jo, det ska jag förklara!
 
   Det finns fortfarande de spelare som har problem med att komma in i spelet. En bunt problemlösare på SSO-kontoret jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Väldigt många andra kommer in i spelet. Eftersom teamet har uppdateringar redo flera veckor i förväg (allt testas ju först) finns det ingen anledning för dem att strunta i att släppa något som faktiskt är klart, och som alla kommer ha glädje av. Därmed så släpps en uppdatering för att alla som kan spela utan problem ska kunna göra det, medan det jobbas vidare på att stabilisera spelet. Då teamet har gått till botten med inloggningsproblemen kommer de gå vidare till nästa stora grej, och sedan nästa. De har pratat om sina prioriteringar på Facebook, så det här är ju inget jag hittar på.
   Varför stängs spelet inte ner medan de löser det här? Vi vänder på frågan - varför skulle det? Många har problem med spelet just nu, men ännu fler kan spela spelet lika bra som alltid. Varför stänga ner ett fungerande spel som driver in företagets enda inkomst? Dessutom skulle det inte gå fortare om spelet stängdes ner, eftersom de ändå måste testa allt de gör på sina egna servrar först.
 
   Jag har faktiskt inte orkat spela igenom tipspromenaderna på Fluffy Unicorn än, så det tänkte jag göra idag. Lika bra då man ändå har chansen, och jag sov så länge igår så jag är helt feberfri idag :D






Juliette Shadowstar

Jag älskar verkligen apelkastade hästar, jag tror nog att minst en kommer hamna i hemstallet redan ikväll! c:

Hedvig palje

Kan inte du utmana en challenges någon gång att redigera en bild i Photoshop UTAN ritplatta utan måste använda datormusen? Skulle vara jättekul att se om nu du inte är bra på att rita med datormusen.

Quinn Catforce

Jag tycker att det ser ut som de nya hästarna varit tex fuxar och så har färgen bara runnit av dem...😕 Speciellt islandshästen och fullblodet... Morganhästen är söt, den kommer jag antagligen köpa NÅNGÅNG, men inte än... har fortfarande en häst att levla😅😁😋 Tycker det är synd att det är just isisen som är sådär eftersom de är min favvoras irl...😕

EvaBunnyland

Här är mina "ratings" på hästarna:
Morgan - 5/10
Varför?
Jag tycker att den är jättefin men ögonen är typ läskiga. Ljusa och konstiga. Jag fattar inte varför alla verkar älska den... Jag tycker också den verkar ganska lik skimmeln, som också är grå på bakdelen.
Engelskt fullblod - 7/10
Varför?
Den är helt okej, absolut, men jag tycker ändå... Alltså, det är svårt att förklara, men det känns bara så!
Islandshäst - 9/10
Varför?
Jag tycker den är hur söt som helst! Den känns nästan lite lik skimmeln, men jag skulle absolut kunna tänka mig den!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.