Chrome Pointer

Roligt!

   Igår satt jag ju med Starshine Legacys spelfiler. Det är långt ifrån första gången, men jag har aldrig känt mig riktigt bekväm med att peta i texturerna av någon anledning. Nu blev det så att jag gjorde både en egen dressyrsadel baserad på en Prestigemodell (sadelkåpan blev så bra att man nästan tror att vulstret är extra tjockt då man ser den helt från sidan, trots att meshen är helt platt) samt en Starshine som jag byggde upp på samma sätt som jag skulle göra med en vanlig redigering. Är inte 100% nöjd med honom, men för att vara mitt första försök så är jag nöjd! Har gjort retextures på Starshine förr, men aldrig något som krävde så mycket målande från min sida. Det är ju svårt eftersom han rör på sig, och då man roterar runt honom ser man misstagen som är så svåra att hitta då man sitter med Photoshopdokumentet uppe. För att kunna testa honom måste man ju spara tusen gånger och sen spela igenom en halv nivå i spelet...
   Tränset gillar jag supermycket! Jag tycker lätt pannbanden ser lite tråkiga ut i spelet, så jag lade bling på nosgrimman också. Texturen är baserad på ett pannband från PS of Sweden och jag gillar verkligen effekten som blev.
 
   Supernöjd med min dressyrsadel och mitt träns! Sadeln krävde fyra vändor av retusch innan sätet såg bra ut. Det blev för smalt först och jag hade svårt att hitta vinklarna då jag målade om det. Schabraket är ett från Eskadron som jag klippte in i bilden.
 
    Såhär blev han! Jag ändrade bakbenen lite i efterhand i ett försök att bli av med de fula kanter som dyker upp på insidan av benen. Det går inte riktigt att komma bort från kanterna i det här spelet though...
 
   Gjorde en vit version av schabraket med vitt bling på tränset som Concorde ska få. Nya kläder ska väl göras till både Lisa och Anne också... Kanske Linda med. Linda är ju ändå min favorit av Ödesryttarna!
   Ni kan få använda både sadel och häst! Ni hittar dem HÄR, och guiden för att implementera dem i spelet hittar ni HÄR :)


Juliette Shadowstar

Vad fint det blev! :D

Rose 20Shadowlee

I need this in SSO!

Matilda Southtree

Ett tips - Om du har en omgång sparad på sista nivån såå kan du gå dit och se Starshine direkt, från alla håll, utan att behöva spela genom någonting innan! Går du genom lite snack så kan du även rida runt på honom (lite grejer ivägen där dock).

BTW, jag använde din Starshine som är med här på bilderna, men jag råkade göra honom till en gulbrun... Är det okej med dig att jag gör sådant? Och eventuellt lägger upp bilder på min Instagram? Det var inte min plan att göra om honom så, det mest bara blev.

Svar: Kör på bara!
Esmeralda Silverforce

isabella anderson

hej hur kan man spela alla spel som höstrytaren och alla spel vill så gärna testa':)PS.Älskar dig och dina videos!:)

Svar: Man får köpa dem! De är dock väldigt svåra att hitta numera.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.