Chrome Pointer

Oooooch det går vidare

   Tråkig helg där jag mått dåligt, men det reder sig, tror jag. Är så trött på att vara sjuk!
 
   Tack till alla er som frågat grejer i frågestunden, jag har redan börjat skriva ihop inlägg av det. Jag kommer försöka sprida ut svaren lite, så att det blir lite mer intressanta inlägg framöver än vad jag lyckats åstadkomma på sistone, haha. Ni kommer bland annat få se en bild på den allra första hästen jag red på någonsin! (Ett riktigt litet flufftroll, haha!)
 
   Nu är man ju sanslöst nyfiken inför morgondagen. Vad händer med hemstallet? Datum, bild, film? Info om vad som ska komma eller bara en snabb sneak peek? NÅGOT ska hända, men vad vet vi inte. Spänningen är olidlig!
 
   Vad tror ni kommer hända?
 
   Den superfina bilden vi sist fick se från det kommande hemstallet


Vilda Snownight

Matilda sa ju att den skulle bli mer personlig, jag är så taggad inför det! :D
För det måste ju betyda att man kommer att få välja saker själv att lägga till eller inredning eller så. Längtar tills man får reda på mer :3

Amanda Silverlord

Jag tror inte vi kommer få datum, kanske en liten minitrailer? Inte mycket men kanske något åt trailerhållet. Sedan kanske dem slänger in lite info på något vänster men vi får se.

Quinn Catforce

Hoppas på nån minivideo eller en bild och datum!😁😋😃

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.