Chrome Pointer

Nytt på bloggen

   I helgen gjorde jag om sidan "Mina hästar" som ni når via knappen i menyn på vänster sida. I takt med att nya hästar kommer till Star Stable flyttar nya hästar hem till Esme Silverforce och sidan blev bara längre och längre, trots att jag redan försökt bygga om den på olika sätt flera gånger för att göra den kortare. Nu har jag en lösning jag trivs rätt bra med, och som passar bra in på bloggens övriga tema för stunden. Alla bilder är dessutom länkar som leder vidare till hästarnas egna presentationssidor!
 
   Jo, jag är btw medveten om att mina tre Jorvikiska Urhästar inte finns med på listan. Jag är dock ambivalent till vad jag egentligen ska kalla hästarna för (det lutar mot att jag döper om alla tre till de namn jag valde till Pennys hästar, så att de blir Giratina, Dialga och Palkia) och dessutom finns det inte en chans att de snart kommer hem från Azkaba- förlåt, Hästön, då det redan är fullsmockat i mitt hemstall. Ser fram emot den dagen då man kan trycka in ytterligare några hästar i stallet! Men aja, minns ni då man bara kunde äga sex hästar? Det var tider det xP Man kanske inte ska klaga egentligen, haha...
 
   Esme och ponnyn Sparkle


Kendra Hawkson

Tjusigt du hade gjort! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.