Chrome Pointer

Mitt senaste projekt

   Esme på Elsa, med Poppy som handhäst
 
   Mitt senaste redigeringsprojekt var inte direkt svårt, mest omotiverande. Jag är dock supernöjd, det blev precis som jag föreställt mig! Tänker att jag ska försöka att inte enbart göra redigeringar på min trogna gamla grålle Ash, trots att det är svinkul, hehe.
   Ni kan som vanligt se bilden i högre kvalié i mitt redigeringsgalleri, som ni når via knappen i menyn till vänster!


EvaBunnyland

Jättefint <3

Kendra Hawkson

Åh gud vilken fin bild! Så himla mysig :D

Esmeralda coldfall

så snyggt du har fullt med talang! Undrar bara om du vet hur man knyter en repgrimma? :D

Svar: Har faktiskt inte en anng, så jag använde mig av referenser på nätet! Den är dock helt korrekt, är noggrann med min research. Cred för att du faktiskt såg att det är en repgrimma, det är knappt så att jag ser det själv i den här upplösningen.
Esmeralda Silverforce

Antoinette Silverforce

Jätte fin!!! Du är så duktig! Ser så mysigt ut <3

En undrande Nintendo älskare

Hej esme! Jag har i typ 5 år spelat på mitt Nintendo DS men tänkte gå upp ett steg om man säger så haha. Skulle du rekommendera 3DS eller 3DS XL och vad är skillnaden förutom att XL är större och har mer knappar? Tacksam för svar :)

Svar: Rekommenderar absolut 3DS XL! Jag tycker personligen att de vanliga modellerna är för små och jag tycker absolut det är värt att betala lite extra för den större skärmen. Det är ingen skillnad alls förutom att XL är större och lite dyrare, men det är värt kostnaden tycker jag och jag kommer aldrig köpa en liten modell igen :) Om du ändå köper den nu föreslår jag att du köper New 3DS XL istället för ett originalt 3DS XL (jag vet, låter konstigt). Läs på om de två olika modellerna om du vill, men jag tycker att 3D-effekten är klart överlägsen på New 3DS XL, och det är lättare att spela med 3D-effekterna eftersom det finns kameror i Nintendot som känner av vart ditt ansikte är och anpassar effekterna efter var du är!
Esmeralda Silverforce

Tilde Miststorm

Sjukt snygg redigering, fortsätt så! *-*

Quinn Catforce

Ååå så fiiin!❤️😍😱🦄😍😍😍😍😍✍🏻️👏🏻👏🏻🖌🖍✏️🖋🖼😍😍😍😍😍😍

Quinn Catforce

Skulle du inte kunna filma då du redigerar som du gjort förr?🙃 Dina redigeringar är så fina och de är värdar visas upp på fler ställen än här och typ på instagram!😍❤️ Och det är så avslappnande och inspirerande att sitta och titta på dem!❤️

kendra mouselee

Du är så himla duktig, grymt bra jobbat! 😍😍😍

Jane Pandagirl

Hej! Du är så sjukt bra på att redigera 😍 Önska jag hade din talang!

Men jag undrar om du skulle kunna spela Alicia Online någongång? Har nämligen typ aldrig hittat någon svensk som spelar det.

Ha en fortsatt bra dag/kväll!

April Silvermoon

Hej Esme undrar bara vilket redigering program du
gör dina bilder i, du gör sjukt fina bilder på dina hästar! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.