Chrome Pointer

Mer info i morgon?

   I (säsongens?) sista Q&A avslöjar Matilda att det kommer någon slags info om hemstallet på sociala medier i morgon. Om det är ett releasedatum, en bild eller bara mer info överlag om det vet vi inte än - men NÅGOT händer!
 


Tanja Riverbell

Hypa sönder när jag såg avsnittet, JAG VILL HA MÅÅNDAG NU!!

Eva Bunnyland

Vilka sociala medier menar hon egentligen? Jag har inte Facebook eller Twitter eller så :/ Men jag har Instagram, tror du att dom kommer lägga upp på IG?

Svar: Om de säger "sociala medier" så menar de troligtvis att de kommer posta något liknande på alla medier, annars hade de väl sagt vilket medie de skulle psota på!
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

IIH vad spännande

Kendra Hawkson

woop woop, ska bli sjukt spännande :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.