Chrome Pointer

Kort artikel i Ridsport

   Häromdagen skrev tidningen Ridsport en kort artikel om att fd. bloggaren Tyra Sjöstedts varumärke Star Rider, som sedan slutet av 2012 sålt bla ridbyxor, inte längre får använda sig av just det namnet. Patent- och registreringsverket, PRV, har kommit fram till att varumärket kan förväxlas med Star Stable och produkterna som säljs inom spelet.
 
   Det går att läsa hela processen mellan Tyra och SSE på PRV's hemsida. Jag har aldrig haft en direkt bra bild av Tyra då jag anser att det är fel att hänga ut folk på det sättet hon under flera år gjort på sociala medier, men det här är en riktig bilolycka att titta på. Vad som också är intressant är att Tyra på bara några dagar verkar ha bytt ut alla produktbilder på webbsidan hon säljer sina produkter på till bilder med nya namnet "Starlight Equine". Det finns redan veterinärkliniker och liknande med exakt det namnet, så frågan är om hon får behålla det då det finns ännu större risk för förväxling nu, särskilt då hon försöker expandera utomlands? Dessutom har webbshopen fortfarande kvar domännamnet Starrider.se, och frågan är om hon kommer behöva byta och om SSE i så fall rycker ut och "tar tillbaka" domänen.
 
   Det här kanske innebär att SSE (äntligen) kan använda sig av "Star Rider" på sina egna kläder. Med tanke på ovanstående process är det ju självklart varför det inte redan hänt, och jag har faktiskt undrat över det själv då Star Rider är en sån självklar term i SSO-sammanhang.


Valentina Diamondnight

Jo tack, när varumärket släpptes så vart jag fundersam över namnet. Tycker man kanske kolla upp sådant här innan man tar ett namn för att undvika dessa sammanhang. Det lär slå hårt, eftersom själva namnet är instämplat även på hennes ridbyxor och alla andra saker i butiken.

Quinn Catforce

Har lite förslag på inlägg (eller så om du inte vill skriva dem i (/tycker det är opassande till) inlägg kan du svara på kommentaren (om du ens VILL svara😁😋😉)😉😁) :
•Hur är din åsikt om de där clownerna som springer omkring och skrämmer folk?! Har du sett nån? (Som saftsås behöver du inte svara/skriva om du tycker det inte passar)

• Vad brukar du göra på halloween och vad ska du göra i år? Förutom att springa runt på Jorvik😋

•Vad tror du kommer i uppdateringen på onsdag?

Kom inte på fler för den här gången😊

Quinn Catforce

Som sagt*😂 Inte som saftsås!😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.