Chrome Pointer

Kan inte begripa

   Jag har på fullaste allvar ALDRIG haft så mycket problem med något i Star Stable som med årets spökjakt. Jag är typ redo att lägga mig och gråta, så film över det här blir det nog faktiskt inte i år. Det har tagit mig ungefär fyrtio minuter per spöke som rör på sig, och då VET jag ändå vart de går eftersom jag har kollat upp det innan. Som spöket som åker runt slottet varje år? Jag har fortfarande inte hittat det efter över en timme. Jag är så arg så inspelningarna går inte ens att använda eftersom det verkligen hörs på mig hur frustrerad och uppgiven jag är.
 
   Så sorry, men det går faktiskt inte. Jag ska försöka få upp en spökkarta, men jag ger upp på att spela in det här nu. :(
 
 
   EDIT: Mer information om Galloper Thompsson finns nu tillgänglig på Jorvikipedia!

Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.