Chrome Pointer

Jag ville ha en groda :(

   Grodorna är ju så söta så man dör lite! Jag var påväg för att köpa en, men spelet hakade upp sig då jag letade efter Frida Frog. Först slutade chatten fungera, sen dog min ryggsäck, och då jag startade om spelet kom jag inte in igen. Hepp. Får köpa mina tre grodisar i morgon istället! (De ska självklart heta Froakie, Politoed och Mudkip, vad tror ni om mig?!)
 
   Titta på dem! De är ju så söta så man smäller av! Tycker det är jättekul att vi fått helt nya husdjur i form av både grodor och grisar. Vad får vi härnäst, ett lamm?
 
   Ni som spelar Pokémon GO har väl inte missat spelets Halloweenevent? Från och med idag fram till och med 1 november gäller följande:
   - Dina buddy Pokémon ger dig candy efter en fjärdedel av deras vanliga walking distance
   - Gastly, Haunter, Gengar, Zubat, Golbat, Cubone, Marowak, Meowth, Drowzee och Hypno är vanligare än vanligt. Jag har bara idag fångat 20 (!) Meowth.
   - För varje Pokémon du fångar och för varje Pokémon du släpper iväg får du dubbelt då många candies som vanligt.
 
   Det är sjukt värt att spela nu! Man vinner enormt mycket på det. Jag hade lite hoppats på att hinna gå ihop till en Charizard, men det blir ändå rätt mycket att gå nu då jag har 8 candies och behöver 100... Däremot, eftersom jag visste att eventet skulle komma, skrapade jag idag ihop till att utveckla en Arcanine! Äntligen! :D
 
   Btw, jag har ju fortfarande inte lyckats komma igång med att spela WoW eftersom jag får deras variant av nätverkfel. Det visade sig häromdagen att vår internetrouter är nio (!) år gammal! Hahah, att den ens fungerar? Jag får hem en ny i morgon, och då lär det bli stor skillnad på min uppkoppling. Hade märkt redan för ett par månader sedan att vårt Wi-Fi här hemma är riktigt, riktigt dåligt, men jag tänkte inte på att routern var så gammal... x)


Quinn Catforce

Nu efter kl 20 har jag inte kunna komma in i sso... Spelade innan och sen fick jag nätverksfel... försökte logga in och då jag väl kom in var jag i gåd skogen, fast jag loggades ut på sydhoven :/ Sen fick jag nätverksfel nästan direkt, sen dess har jag inte kommit in :/ har sett på fb att det är många som har samma problem... :(

Quinn Catforce

ÅÅÅÅH jag såg dig i global chatten idag! <3 för inte länge sen alls <3

Neo

Haha var helt lost i natt när jag gick ut för att leta pokemons! Inga jynx och drowzees som det annars kryllar av här i hålan, däremot tjockt med Gastlys och cubones x>

Kendra Hawkson

Jag bor i en liten sketen by och har märkt att det spawnar massor av Cubone och Meowth här :D Roligt inslag då vi i vanliga fall mest ser Ratata och Pidgey ;) Jag försöker spara ihop till en Raichu och ska försöka mig på en Arcanine också om jag hinner! :D

Victoria Ironfire

Jag ska köpa den blåa. Ironiskt nog så påminner den mig om en drake.

Ruby Dophincake

Det är konstant en Cubone och en Haunter på min sightseen :D Synd att bollarna ryker superfort, inte ett pokestopp så långt ögat når :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.