Chrome Pointer

INGET MER AZKABAN!

   "Men Esme, är det verkligen det du fokuserar på?"
   JO! Det är det!
 
 
   Okej, ni kommer det seriösa. Jag tror verkligen inte jag var den enda som otåligt uppdaterat Instagram hela dagen i väntan på nytt! Strax innan klockan fyra gav det utdelning - vi fick se mer av det hemstall vi så länge väntat på.
 
   Stalldelar? Är det här skisser på hur olika delar ser ut, eller är det enbart concept som förändrats i ett senare skede?
 
    Skiss på hemstallet...
 
   ...och en mer stiliserad bild på hemstallet.
 
   Idag fick vi alltså veta att nya hemstallet, som (åtminstone just nu) har det officiella namnet MyStable, kommer släppas i november. Det innebär att inom fem veckor kommer vi få det nya hemstallet! Fem veckor!
 
   Vårt gamla stall kommer alltså försvinna helt och ersättas med skönheten ovan. Någon som är ledsen över det? Inte jag iallafall! Bort med ladan, in med ett stall. Teamet har nu haft tid att fundera på hur stallet kan bli bättre, och titta på det här. Det här är hur ett riktigt stall ser ut! Eller ja, kanske inte ett slitet ridskolestall, men ett omsorgsfullt inrett privatstall/tävlingsstall kanske. Vilket passar oss alldeles perfekt!
   Med tanke på att det gamla stallet kommer försvinna kan vi alltså dra slutsatsen att för den här grunden behöver vi inte betala något. Annars hade vi ju varit tvungna att ha kvar det gamla stallet, om man inte hade råd att uppgradera sig. Istället får alla ta del av stallet!
   Inte nog med det, utan från att ha haft tio hästplatser får vi nu tolv! Med tanke på att det är riktiga boxar den här gången kan jag tänka mig att vi slipper den mörka "skamhörnan" längst in i stallet, och istället lär det bli riktiga boxar till alla hästapållar. Hallelelujah! Riktigt spännande att man kan utöka sitt stall till upp emot 18 hästar, men jag är väldigt nyfiken på hur. Blir stallet längre och längre? Kommer boxar tillkomma via sidogångar? Vilken form kommer stallet alltså få, ju fler hästar som dyker upp - och är det avlångt från början, eller är det bara en "korridor" vi ser i stallgången ovan? Blir jättespännande att se!
 
   Jag älskar murbruk. Om jag någonsin skulle flytta från lägenhet och bo i hus vill jag bo i ett rustikt hus av rött tegel - OCH NU FINNS DET TEGELVÄGGAR I STALLET?! Dröm ♥ Jag är inte mycket för heminredning, men stallinredning däremot, haha! Lyktor är det också, och jag hoppas att de kommer bidra till att stallet är ljust även under nattetid.
   Då det kommer till skottkärran och det andra som står där - är det props bara för att se levande ut eller är det en riktig grej, att man får ställa ut grejer i stallet?
 
 
   Nu kommer det. 
 
   #Alla Esmes hästar på Hästön
 
   (Okej okej, tekniskt sett har jag väl bara varit en del av Jorviks värld i elva år, men lite kan vi tänja på gränsen för den här möjligheten kommer aldrig igen)
   AZKABAN FÖRSVINNER! Ingen är gladare än Bittertant Esme som hoppar tre meter upp i luften av glädje och får ryggskott i landningen. Att vi istället får ett gratis alternativ till Hästön är precis det jag önskat mig i flera år och äntligen kommer vi inte längre bli bestraffade för att köpa hästar. Inga extraavgifter, köp hästen du vill ha bara! Det gör mig ingenting alls att det verkar som att man kommer se lika lite av hagen som av Hästön (alltså kommer man troligen inte kunna se sin hage framför sig), det viktiga för mig är att vi kan köpa hästar utan att behöva betala varje gång vi vill byta häst. Ett stort steg framåt för SSO tycker jag!
 
 
   Möjligheten att kunna byta hästar lättare kommer betyda jättemycket för mig som gillar att fota, och jag tror inte jag är den enda som ser fram emot det. Sen finns det troligen saker vi inte fått berättat för oss än, och jag ser verkligen fram emot att höra om mer. Vad är ni mest taggade inför?


Julia Undernest

Har du sett att det sitter en katt på golvet? Hoppas att man får sätta ut alla sina djur i stallet...

Quinn Catforce

Typ ALLT! Då det väl kommer så kommer jag inte kunna gå ut ur stallet, inte kunna logga ut, inte GÖRA NÅT annat än att beundra allt i stallet!😍😱 undrar hur garderoben ser ut...🤔😃😁😋😅😍😱

Britney Dawnforce

Jag längtar verkligen (som du också nämnde att du gör) tills vi får veta ännu mer! Det ska även bli kul att få en hage och boxar och inredning och, och... Äh vem försöker jag lura? Jag vill ha ALLT!

Alice Lightdotter

Längtar till allt!

Daniela%20Silvergarden

1. Jag längtar tills det kommer, ska bli kul att se :)
2.Det ser lite ut som Strömsholm där jag gjorde praktik förra året :O
För ni som inte vet vad Strömsholm är för ställe, googla ;)

Leah Pandalake

Detta känns helt overkligt!! (okej nu ska vi inte ta i). Men detta är REN LYCKA. Och som svar på frågan, jag ser fram emot exakt allting. Spännande att se hur det blir :D

Tilde Miststorm

Jag måste säga att det nya hemstallet ser lovande ut, heltcunderbart! Och vad mig själv inträffar så är precis allt av detta värt att bli taggad för!

Neo

Extra like för gifen
pga reasonsMEN JAG ÄR SÅ PEPP

Svar: Haha kände att jag var tvungen att kasta in en gif på honom just för din skull ♥
Esmeralda Silverforce

Kendra Hawkson

Jag har längtat så länge efter detta och nu är det snart här! Så sjukt taggad på att få undersöka det i spelet när det släppts *-*

Charlotte Masterwater

Är så taggad på att få personifiera hemstallet lite, herregud vad snyggt med ett lite mer eget stall. <3
Också när jag kollar på skisserna så kanske man får välja på vilka "väggar" man vill ha bredvid boxdörrarna eller som boxväggar? Isf är jag igång, älskar att inreda och göra saker mer mia. och nu när man får personalisera ett stall (till en viss grad, de har det ju sagt långt innan det här. Att stallet ska bli mer personligt) är ju hur roligt som helst!

Cecilia Gladefield

Att kunna ha alla hästar hemma har precis 11 (eller var det 12? xD) hästar så äntligen slipper en vara fängslad på hästön :3
Samt skamvrå spiltan ska bli så skönt att slippa se den mer xD
Ska också bli jättekul att se hur vi kommer att få inreda stallet och göra det personligt. Så taggad och nyfiken! :DD

Mandy Moonhall

Längtar verkligen :D

Bianca

om man tittar på delarna på första bilden så ser man att det sitter som en namn bricka av någon typ av metall på box dörrarna ... kanske stål eller mässing eller något liknande. Hoppas att man kan skriva hästens namn där och om man kan sortera sina hästar, hamnar rätt häst i rätt box! :) ha en bra dag

Victoria Ironfire

EN HAGE! Jag har längtat efter en hage i evigheter. TJoho.

Victoria Ironfire

Vad jag är mest taggad över. Har ingen aning, men det är väl att det verkar som att vi får boxar med dörrar.

Justine Greennose

Nu börjar jag ju lite undra, hur kommer stallet att se ut från utsidan? Det måste väl ändå också ändras eftersom att just nu är det samma som sitt hemstall fast öppet från utsidan in till ladan. (syftar på där alla kan ställa sina hästar)

Anders Oldlund

Jag är taggad på allt, särskilt att det blir riktiga boxar och inte någon form av box-spilta där hästarna får springa ut och dom känner för det. Men det ska bli jättekul att det blir gratis att släppa in och ut hästarna från hagen. Känns som om jag verkligen kommer använda den funktionen. Jag vill ha stallet nuuu, kan knappt vänta, haha! : )

Vilda Snownight

Är lite orolig för hur hästen humör kommer att ändras. På hästön kunde man välja om man ville ha den på bäst humör eller näst bäst. Kommer de bara hålla kvar sitt humör eller hur kommer det att fungera?
Jag som brukade köpa en budgetsemester för de hästar som stått i stallet utan att ha blivit omhändertaget xD

Diana Sweetgirl

Jag är nog mest taggad på att kunna ha mkt mer hästar hemma. Sen är det ju alltid trevligt att det är gratis att skicka iväg hästarna man inte rider, snål som man är x)

Är även sjukt taggad för att man ska kunna få göra stallet mer personligt. :3

Frida.S

"Ingen är gladare än Bittertant Esme som hoppar tre meter upp i luften av glädje och får ryggskott i landningen." Roligaste jag läst i hela mitt liv.

Svar: Esme och hennes trasiga rygg tackar och bugar och slår huvudet i skrivbordet
Esmeralda Silverforce

Ivy Yellowcake

Är väldigt taggad på allting, men mest alla småsaker, ryktlådan och skottkärran t.ex. Har alltid varit ute efter något som gör stallsysslorna verkliga och kanske liiite roligare, kanske blir det verklighet snart? x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.