Chrome Pointer

Hur viktig är magin?

   Jag tror nog att de flesta av oss spelar SSO för en bunt speciella uppdrag som kommer rätt sällan - de som vi kallar huvudstory.
   I dessa uppdrag märker vi av Jorviks rätta väsen, en ö fylld av magi och under vi aldrig kunnat föreställa oss. Mellan dessa uppdrag ser vi dock väldigt lite, nästintill ingenting, av detta.
 
   Det är så att man undrar om magi enbart existerar i de här fantastiska uppdragen som vi tyvärr ser alltför sällan...
 
 
   Om man ser till varför vi är i spelet - är magin viktig? Eller är den bara något vi dras med medan vi utforskar resten av Jorvik?
 
   Hur viktig är magin för er?






Diana Sweetgirl

Jag tycker att magin och huvudstoryn är väldigt roliga. Däremot tror jag inte att jag skulle sluta spela om det inte skulle komma mer. Visst, det ger en speciell känsla till spelet, men jag tycker att SSO är väldigt roligt med bara kompisar och klubben.

CharlotteMasterwater

Jag tycker att magin är viktig om den var i uppdrags kedjor som fått sig en paus och senare kom det mer. Och jag älskar magin i uppdragen men annars så är det helt okej för min del.

Magin tillför den här lite mystiska och spännande sidan till uppdragen den är med i, men utanför uppdragen så tycker jag att Jorvik är helt okej som det är :)

Leah Pandalake

Orelevant fråga men vilket datum i oktober fyller SSO år? Jag har googlat men kommer inte fram till något gemensamt svar.

Svar: Jag tror tbh inte att en enda människa på denna jord har svaret på det xP
Esmeralda Silverforce

Friday

Magin på Jorvik är bland det viktigaste för mig. Det är som att man får reda på resten av en historia eller saga när man får göra grejer som spinner vidare på Starshine legacy.

Leah Pandalake

Magin på Jorvik är det som gör Jorvik till just Jorvik ju! Som skrivet ovan är det också för mig en otroligt viktig del av spelet. Det gör det unikt och skiljer det från andra hästspel, samtidigt som viss "trovärdighet" (vad ska jag kalla det??) existerar.

Michelle Loudborn

Magin är en av anledningarna att jag ens spelar. Jag älskar hur de lyckas mixa ihop en värld av hästar och vardagsproblem med magi. Jag tycker dock att de kan ta magin lite längre, som att man kunde använda magin och känna sig speciell och magisk på nåt sätt. Druiderna tjatar ju hela tiden om att Pandora och den riktiga världen blandas och magin ökar och sånt, men det märks ju knappast av.
Iallafall älskar jag magin!

Cecilia Gladefield

Magin är väldigt viktig. Jag har alltid älskat fantasy och hästar så att detta spel inkluderar båda ämnen är underbart ;D
Sedan är det långt ifrån alla som spelar som egentligen inte alls har något hästintresse så för den delen är det bra med magi då det lockar så många olika spelare.

Frågan om det är för lite magi i spelet är knivigt tycker jag. Druiderna är de som står för magin och de får man i princip bara huvuduppdrag från, vilket inte kommer så ofta. Om vilken npc som helst skulle ge en uppdrag med magi involverat så skulle det inte bli så speciellt ^^' Gah svårt haha xD

Alanis Moonstorm

Det är spännande, för enligt mig är sso det just nu enda hästspelet i kategorin storydrivet mmo. Spel med magi tenderar också att utspela sig i världar som är väldigt olika våran egen, medan Jorvik åtminstone försöker verka som att ön skulle kunna befinna sig i havet utanför Skandinavien någonstans. Miljön i kombination med den magiska storyn är vad som ger sso en edge i genren.

Antoinette Silverforce

Huvudstoryn är det bästa!! Jag ständigt hoppas,väntar,drömmer och jämrar efter den dagen då det kommer mera huvudstory D: (Lät lite överdramatiskt..MEN ändå!!) Magin är jätte viktig för mig i SSO och önskar att vi skulle få liiite oftare huvuduppdrag..:/ Hoppeligen kommer det den här hösten! För annars skulle det inte komma alls huvuduppdrag det här året? o.o Och oftast brukar det vad jag har uppfattat komma på hösten huvuduppdrag? Och SSO har ju nämnt Anne några gånger så vi får hoppas! :o

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.