Chrome Pointer

Hur högt är ert intresse?

   På en skala från 1-10, hur högt är erat intresse för Star Stable just nu? Vad skulle kunna få ert intresse att öka till mer än vad det är idag?
 
   Min skala ligger på en sjua just nu. Jag väntar på ett hemstall där man kan ha fler hästar hemma på en gång, och helst därmed även en garderob som fungerar som omklädningsrummet i Gallerian. Då det är enkelt att byta hästar och kläder blir det roligare att fota bilder, och bilder är mycket av det som både min blogg och Instagram bygger på. Då det är svårt att ta bilder är det oinspirerande att hålla sig aktiv.
 
   Det var dagens bekännelse från min sida, nu är det er tur!
 
   Penny och Rapidash - Att spela igenom spelet på nytt är ju kul det, men SSO är faktiskt i behov av uppdatering av några grundfunktioner. Jag släppte btw ett nytt avsnitt av SSO Ride Through sent igår, se det HÄR!






Sally Hawklord

Det beror på. På min huvudkaraktär är intresset på 4 eller nåt men på min andra karaktär är intresset på 9,5. För att jag kom just in i gyllenåsarna och dinodalen:D

Leah Pandalake

Cirka 6, det går i perioder. Vissa vill jag inte logga in, vissa tokspelar jag som om spelet var nyfunnet, oberoende av vad som händer i spelet egentligen. Men spelandet brukar främst lägga sig under sommaren och så brukar jag börja spela mer igen åt hösten. Just nu är det så mycket som pågår och som man ser fram emot, så förhoppningsvis höjs intresset snäppet lite senare i år. XD

Miranda Silentborn

Jag tycker nog att mitt intresse ligger på sex till sju. Jag älskar fortfarande spelet och längtar efter att få logga in, men hålet (Kommer inte ihåg vad det heter) som man pluggar in hörlurarna i på min dator är trasigt. Jag får alltså inget ljud från spelet i mina hörlurar längre så jag kan tyvärr inte ta del av de fantastiska ljudspåren. Det är väldigt synd, men jag vill inte gärna köpa en ny dator så jag klarar mig ändå!

Linn Greenpaw

Mitt intresse till Star Stable ligger på ungefär 6-7. Älskar spelet fortfarande men har börjat tycka att göra de dagliga fiskeuppdragen "drar ut" lite grann på spelkänslan när man vet att man måste göra de uppdragen också för att komma någon vart. Annars så älskar jag spelet!

Lena Wintercake

Kanske typ 4. Jag har i nuläget mycket plug, handbolls träningar och sedan vill man också träffas med sina vänner irl. Jag brukar oftast logga in 2-3 gånger i veckan och du brukar jag mest göra de nya uppdragen och köpa stallhjälp. Dock försöker jag också läsa lite sso-bloggar och sådant för att inte förlura känslan för spelet helt.

Quinn Catforce

Typ 8, Misty Tails upplöstes och började om från början så jag väntar på att få gå med igen, har inga uppdrag, jag har förstås en häst att levla (den är level 13) men den har jag hållit på med hur länge som helst redan så jag vill köpa en ny... fast jag SKA INTE köpa nån ny förrän Queen (fjordingen som jag levlar) är levlad! Jag väntar på att hemstallen ska uppdateras, vill ha mer uppdrag (som faktist tar några dagar att göra), nytt område, nya hästar, nygamla (uppdaterade hästraser) hästar, vill ha mer sc så jag har råd med allt möjligt (och då menar jag inte att sso ska ge oss sc utan att mamma/pappa ska ge det åt mig😋)... har typ inget att göra i sso nu så det lockar mer att ligga och sova eller vara i stallet.
Idag är det ju iallafall uppdatering!😅 Hopas det kommer uppdrag!

Visst har du IPhone? Har du isf uppdaterat den till iOS 10? Allt ser så annorlunda ut!😱😍 Det kommer ta ett tag att lära sig hur allt fungerar!😂

Svar: Jo, jag har en iPhone privat och en via jobbet. Jag uppdaterade jobbmobilen eftersom jag ändå inte hade något att förlora och jag har fortfarande inte vant mig. Hatar att man inte kan swipa för att öppna luren! Ännu värre då jag uppdaterade min iPad, som inte kan läsa fingeravtryck. Min egen mobil tänker jag låta bli att uppdatera så länge jag kan.
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Åh vilken svår fråga. Men just nu är det väl en 7-8. Mycket tack vare klubben antagligen. Men eftersom spelet är lite ostabilt blir man inte lika sugen på att spela eftersom risken finns att det bara stängs ner.
Men när de har fixat det så är jag nog tillbaka på 9-10 igen XP

Tanja Riverbell

Nja, 6 kanske. Har bara hästar att levla och inga roliga uppdrag. Dagens uppdatering är att födelsedags firandet ska få stanna. ://

Matilda Southtree

Hmm... Kanske en 4 eller 5 på Matilda? Inte pigg på att levla eller göra rykte med Eremiten, det är typ allt jag har där, förutom att fota... Men på Valentina, mitt andra konto då, så är intresset ganska högt, en 8 eller 9 kanske? Har lite Star Rider nu ju, men när det tar slut så sjunker nog intresset ganska mycket...

Hedvig palje

Just nu 6 för att jag väntar på att få gå med i cristal knights, är uppskriven på deras väntelista.
Det blir tråkigare när man inte har en klubb att umgås med, dessutom är det inte bara att gå med i en klubb hur som helst. Man vill ju spela med äldre spelare, jag är 13 år och kunnna lita på att klubben inte upplöses efter en månad osv..helt enkelt en seriös ansvarig klubb.

Esme vilken dator spelar du med? Är den bärbar?, märke? Och skulle du vilja rekommendera den?

Har din feber gåttt över?

Puss

Svar: Jag har en stationär dator som är hopbyggd av lite allt möjligt, så jag kan inte rekommendera något särskilt!
Esmeralda Silverforce

Leia Lindberg

Just nu är jag sjuk så då är intresset på typ 5 men annars är det ca 7-9:)

Willow Waterfoot

Mitt intresse för Star Stable ligger kanske på 4-5 just nu. Jag är i level 19 så har inga uppdrag att göra, plus att jag inte är med i någon klubb eller känner några aktiva spelare. Hade jag haft fler personer att umgås med i spelet, ett större hemstall och lite uppdrag att göra hade mitt intresse definitivt höjts :).

Fiona Mcpaw

Den är kanske runt 4-5 just nu under hösten, men har legat på i princip 0 större delen av året, pga andra saker som händer i livet. Jag vill typ ha... mer uppdrag som faktiskt är spännande. Gärna varje eller åtminstone varannan månad. Känns som det kunde vara färre nya hästar och kläder, de kommer ju i princip varje vecka.

Finns även många små områden på kartan och uppdrags-storys som har glömts bort som man skulle vilja se fortsättning på, det skulle definitivt höja intresset om de faktiskt fokuserade på sånt :)

Kendra Hawkson

Skulle väl säga en svag 6:a från min sida. Jag älskar spelet men det är lite enformigt för tillfället och man kan nästan lista ut vad uppdateringarna innehåller i förväg. Sen är jag lite irriterad över att ha köpt en "bra" dator och ändå vill inte spelet flyta på perfekt haha (köpte den såklart inte enbart för sso men ändå, jag är petig som tusan med prestationen inom spel) Jag kommer dock aldrig kunna slita mig från spelet för det har sin charm <3 Har aldrig spelat ett spel såhär länge som jag gjort med sso :)

Min svaga 6:a beror inte enbart pga spelet i sig utan den baseras även lite utifrån min personliga situation då jag tyvärr inte har möjlighet att vara lika aktiv vissa perioder pga min sjukdom.

Jag saknar huvuduppdrag! Dom kommer alldeles för sällan och det är ju dom som gör hela spelet (för min del)

Tove Appledotter

Typ 6, har typ press på att gå på event. Känner att jag bara vill logga in och mysa men det går typ inte. Sen har jag också typ 30 hästar att levla och vill bara att alla dom ska bli level 15 :S

Brooke Highland

Intresset är vääldigt låg, typ 2-4 någonting. Men det beror inte enbart på sso i sig själv utan mer stämningen. Det är jämt och ständigt bråk, tjat om gratiskoder och gnäll på sso-teamet.
Sedan är det saknaden av vänskapen och vännerna. Det blir inget roligt att spela när man är ensam och inte har någon att prata med eller spela tillsammans med längre. I början kunde man ju sitta och tjöta i skype samtidigt, men det e över nu.

Meja Crazyrock

Just nu är det väl 5
Blev precis klar med fisket och har bara massa arkeologi kvar. (Och em... hästlevling) Har faktiskt köpt Lifetime på ett nytt konto bara för att få spela ett fantastiskt spel.

Zelda Eastland

8-9 just nu skulle jag säga, kom igång igår igen med att spela ordentligt igen :D Har inte spelat på flera månader! Skulle vara roligt ifall de kom lite nya uppdrag, eller om jag hittade någon rolig klubb. För just nu har jag inte så mycket att göra, förutom att bygga rykte med fisket! :)

Matilda Greenstone

Numera så spelar jag kanske 1 gång varannan månad så intresset ligger väl på 1-2 haha. Men det är nog för att jag "växt ifrån" spelet och tycker att de ända spännande uppdragen numera är huvuduppdragen och nya områden ;)
Men din blogg läser jag fortfarande nästan dagligen ^^

Valentina Diamondnight

Kanske 9, är riktigt pepp nu under hösten när man inte är fullt upptagen.

Amanda Silverlord

Det svider att skriva detta men, en 4. Jag är klar med levlingen och inga rykten att bygga (Förutom arkeologi, but ain't nobody got time for that). Det krävs mycket för att få mig att logga in nu för tiden men en paus har aldrig skadat någon. Hoppas något stort är pågång så att mitt intresse i alla fall blir en 7.

Vilda Snownight

Mitt intresse har gått ned rejält just nu, det ligger nog på en 2. :( Jag är knappt inne överhuvudtaget, jag har till och med missat födelsedagstävlingarna. GRATIS XP men jag har ändå inte varit inne. Tyckte att det förklarar ganska bra hur lågt mitt intresse är just nu. xD
Det kanske kommer tillbaka när det nya områdets släpps. :)

Emma Monsternight

typ en 5 jag gör födelsedags uppdragen men jag tycker att det fortfarande att det laggar (weee laptop problem), dock inte lika mycket som när dem nya uppdragen släpptes dock.

Tanja Eaglevalley

Tror mitt intresse är runt 6-7. Det som får mig att logga in för tillfället är klubben och onsdagsuppdateringarna. Annars har jag ganska lågt intresse just nu för sso. Jag längtar till någon stor uppdatering där vi får lite att göra, t.ex hemstallet, det nya området eller lite fler spännande uppdrag.

lucy%20seadughter

Om jag ska vara ärlig så ligger mitt intresse runt 5-6. Jag säger 5,5. Jag har uppdrag att göra, bland annat sydhoven, arkeologin i Epona mm men jag har tröttnat lite på att det oftast är andra i vägen. Jag vill kunna göra uppdragen utan att behöva se någon annan spelare. Att spelare är i vägen gör att jag delvis tappar lite spelar känsla. Dessutom så har jag mycket i min utbildning med sena dagar och har snart två prov som kommer nästa vecka. Det påverkar mig självklart. Jag skulle nog vilja ha fler uppdaterade hästar och områden. Det skulle nog dra upp min spelkänsla. Så kortfattat uppdaterade områden och hästar, dölja spelare nytt hemstall. Lite åt de hållen.

Filippa Candlepie

Jag skulle säga på en 4-5 just nu. Jag har ingenting att göra i spelet förutom dagliga, och det pallar jag inte ta i tu med just nu. Dock så står jag i kö till Glorious Arrows och ska antagligen få gå med på söndag, så då blir det lite roligare!

Cecilia Gladefield

Just nu för mig skulle jag säga en 2:a. Har nästan inga uppdrag, full garderob så kan inte börja med Epona arkeologiletandet, kramp i händerna som hindrar mig från att levla / vara med på event osv.
Det som skulle få mig att hitta mer intresse är mer uppdrag. Är jobbigt att behöva vänta så länge i sträck på uppdrag som sedan bara räcker i några dagar :/ Trist att mitt intresse dalar då jag älskar detta spel så mycket <3

Victoria Ironfire

en klockren 10, men ville bara säg att jag tycker att det är jätteskönt att du gillar fånga fjärilar och hinder karusellen i solens cirkel. Det är nämligen mina favvisar.

Diana Sweetgirl

Skulle nog säga att mitt intresse för tillfället ligger på en 2a. Är i högsta lvl, inga rykten att bygga och inga hästar att levla. Dessutom har jag massor i skolan.
Tror att mitt intresse kommer höjas mot vinter och framför allt mot julen då jag tycker att det är jättemysigt i spelet :3

Doris Sleepyburg

Mitt intresse ligger nog på 8 just nu.

Jag har hästar som jag vill köpa och hästar att levla, jag är med i en klubb som jag trivs bra i och jag har ryktesuppdrag att göra.

Det enda jag saknar nu är nog ett uppdaterat hemstall och nya roliga uppdrag. Annars är allt bra! :))

Alanis Moonstorm

Mitt intresse är en trea just nu. Inte pga spelet i sig själv, utan för att jag är periodare och har hittat annat jag hellre nördar ned mig i just nu.

Deborha Turtlehand

Mitt intresse är kanske fem... Har inte så mkt att göra! Väntar bara på hemstallen xD

Lucy Macwright

Intresset ligger någonstans vid 2 x) Ligger så lågt antagligen pga att jag är klubblös och direkt när jag loggar in blir jag uttråkad, fast jag har en del uppdrag att göra (ligger rejält efter). Det enda som håller mig kvar nu är Jorvikipedia :P

Eva Bunnyland

Åtta, skulle jag nog tro. Jag har bara dagliga uppdrag som jag måste göra för att kunna gå upp i rykte och få nya uppdrag xc Jag har flera ryktesuppdrag men jag orkar typ inte göra dagliga, och det blir typ nätverksfel på min dator hela tiden xc Jag vill ha det nya hemstallet också! Har väntat så länge...

Antoinette Silverforce

hmm...Kanske på en 8-9. Mellanåt orkar jag inte logga in men med min aktiva klubb som nu har vuxit sig stor hålls mitt intresse ganska högt.Och med alla härliga och fantastiska vänner <3 Men sen känner jag bara att sso har börjat ta för mycket över mitt liv. Har grubblat mycket på det...:/

signe swordstar

Mitt intresse ligger på 0 eftersom jag inte kommer in på spelet :(((

Ronja Applemountain

Ligger nog runt 5, har inget mer att göra i spelet. Sitter mest bara och väntar efter uppdrag ger mig tillräckligt mycket xp för att jag ska gå upp i level. Det är fortfarande mitt favorit spel men spelar inte lika ofta. Men kommer definitivt spela mer nu då det finns så mycket som kommer hända innan årsskiftet. Tagga!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.