Chrome Pointer

Holy cow!

   I helgen upptäckte jag ett spel som är in production, men som jag nu kommer vaka över noga för att se vad som händer med det. Man har ju sett spel i "produktionsläge" förr (*host* Riding High), men det finns mååååånga uppdateringar om vad som händer med det här spelet, trots att det är ett tag mellan var uppdatering. De här kan iaf producera något värt att visa, till skillnad från vissa andra "spelutvecklare" (*host host* Riding High).
   Jag är ju helt tokig i Zoo Tycoon 2 och jag har sökt efter liknande spel i åratal. Jag köpte t ex ett spel i Wildlife Park-serien, som var alldeles för svårt att begripa för mig och jag har inte lyckats få igång det på datorn jag haft under de senaste tre åren. Då får man väl hoppas att det här släpps inom de kommande åren då!
   Prehistoric Kingdom heter det här och om man har tur kanske en demo släpps inom en rimlig tidsram. Har sett ett par olika filmklipp från olika stages i utvecklingen och det ser riktigt snyggt ut!
 
 
 
   Finns det något spel in production som ni väntar på?


Linnea

Kan du hjälpa mig lite??
Jag försökte installera vårryttaren på min nya dator men mitt virusskydd vägrar låta installationen genomföras därför att spelet är för gammalt och kan innehålla virus. Jag testade med höstryttaren, men då hände samma sak. Vad ska jag göra?

Svar: Kan du gå bakvägen och försöka starta spelet genom "Den här datorn"? Jag har löst problemet för egen del, men det är svårt att minnas hur man gjorde och svårt att instruera utan att veta hur det ser ut för dig.
Esmeralda Silverforce

Ida Snowforest

Jag väntar inte på något specifikt spel, dock är jag supertaggad för nintendos nya konsol som släpps i mars nästa år eller nåt :D

Sabrina Greenlord

Åhhhh dinosaurier <3

Valentina Diamondnight

Jag har nog väntat på Riding High i snart 4 år. Tur att jag inte donerade pengar på kickstarter, vilken skam!

Frida Silverfield

Jag har spelat en hel del Ark Survival Evolved, men jag tror att Prehistoric Kingdom kan vara lite mer min smak om det kommer att behålla samma upplägg som i videon! Om inte annat är det ju spännande bara pga den fantastiska musiken *-*

Rännan Blåbro

Åh haha jag har väntat på så många spel i olika stadier att jag inte minns allihop. Jag är en sån som sökt efter spel där ens karaktär är ett djur, inte en människa som rider djuret. Mitt sökande har inte slutat på de 10 år jag hållit på, även om jag inte söker lika aktivt längre. Ett spel som var riktigt lovande men som slutade produktionen var Aro'Kai. Riktigt synd att se att de la ner det. Nu väntar jag spänt på ett spel som heter Lost Ember! 👏

Stina

Så fina miljöer! Längtar tills Prehistoric Kingdom kommer.

elinbohman.blogg.se

Vill inte vara negativ, men när inte ens trailern går i 60 FPS är det rätt illa. Har du kollat in spelet Meadow på steam förresten? Tror att det skulle vara precis din grej! :)

Riding High var ju ett skämt, kan inte förstå att folk fortfarande tror att det är ett seriöst team bakom. x) När hästmodellerna de visade fanns att köpa i Unreals asset-store och man såg skymten av en kvinna med inte så barnvänlig armor så slog det över för mig, lol.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.