Chrome Pointer

Freeeedag!

   Ah, fredag. Ser så mycket fram emot helgen! Först blir det en lång dag och jag kommer troligen hem sent, men sen blir det en härlig helg. Det kan till och med hända att jag provar på en livestream i helgen. Beror på om jag blir sponsrad med något att lotta ut under streamen, fick en hint om det tidigare i veckan men ska kolla om det verkligen blir så...!
 
   Esme och Charizard
 
   Ni som spelar Pokémon GO, återigen, missa inte eventet med dubbla candies som gäller i helgen! Jag har lyckats utöka mitt Pokédex sedan eventet kom ut och ligger nu på 118 Pokémon (fortfarande är jag level 23). Jag lär absolut inte få den Charizard jag ville ha innan helgen är över, så jag tänkte passa på och traska runt med något annat istället för att kunna utveckla. Tyvärr ligger jag rätt dåligt till med candies (har en massa Pokés som utvecklas vid 100 candies och jag ligger på ca 30 på många av dem), men jag kanske lyckas nå upp till 120 i alla fall?


Sigrid Winterdotter

Flyga med kameran? Vad är det? Vet du någon video då man ser det och vilken minut?

Svar: Om du menar det här som svar på sista frågan i min senaste frågestund så säger man att man flyger med kameran då man "kopplar bort" den från karaktären. Karaktären är kvar på ett ställe, men du styr kameran och kan gå hur högt eller lågt du vill. Precis alla videoklipp du någonsin ser på SSO's YouTube (och i princip alla nyhetsbilder också) där du inte ser en karaktär i bild/där kameravinkeln på karaktären inte går att återskapa själv är filmade med frånkopplad kamera.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.