Chrome Pointer

Fler svar på frågor!

   En till batch med svar på min senaste frågestund!

 
Från Charlotte K:
   Skulle du vilja att det var möjligt att ändra kroppsform på karaktären? 
   Det är inget som jag tycker är superduperviktigt, men det vore absolut kul om det var möjligt!

   Ditt favoritämne du hade i skolan? 
   Jag avskydde skolan i alla former fram tills jag började gymnasiet. Jag hade så otroligt bra lärare i många kurser att de blev roliga bara av farten, men svenska, kinesiska, historia, kultur- och idéhistoria samt webbdesign var de kurser jag längtade till varje vecka. Webbdesignen var så kul att jag en period inte gjorde annat än att koda CSS oavsett vilken lektion jag satt på...

   Några platser du vill ska komma till spelet t.ex fungerande bibliotek, museum mm 
   Bibliotek har jag önskat mig hur länge som helst! Det är en riktig dröm att kunna sätta sig och läsa Jorvikiska historieböcker i Vingårdens bibliotek. Jag hoppas också att museet i Jorvik City kommer öppna en dag, och att man då kan vandra runt och se Jorviks historia i utställningsform. Vore väldigt udda, men samtidigt fantastiskt spännande med tanke på alla hemligheter ön ruvar på!
 
    Drömdestination! Jag är superintresserad av historia och arkeologi, så Jorvik Citys museum är något jag verkligen hoppas på i framtiden.
 
Från Justine Greennose:
   Vad hette den första hästen som du red på som du fortfarande kan minnas? 
   Den allra första hästen jag fick lära mig rida på var en skäckfärgad shetlandsponny vid namn Aladdin. Jag red honom tre dagar i rad och eftersom jag var rätt lång som liten så var han den enda shettisen jag någonsin ridit på.
 
    Esme nio år var bara skinn och ben (och väldigt blond, vad hände där?!) xP Ponnyn hade ju väldigt liten mage för att vara shettis ändå!

   Mer könsneutrala kläder i spelet, Hiss / Diss? motivera ditt svar. 
   Jo men varför inte? Kläder som kläder kan jag tycka där! Hur är ett klädesplagg könsneutralt ändå, var går gränsen? Så länge det är en bred mix av olika modeller med olika färger och mönster borde man väl täcka det mesta ^^

   Hur ofta läser du SSO-bloggar?
   Varje dag! Dock är ju urvalet väldigt litet numera, så egentligen borde man kanske begränsa det till någon gång i veckan så att man känner att man har något att läsa... :/
 
 
Från April Beedawn:
   Ungefär hur går det till när du ska spela in till Star Stables YouTube-kanal?
   Först och främst skriver jag ett väldigt basic manus på svenska som i princip mest innehåller information om vad som ska dyka upp i vilken ordning i videon (och kanske någon pun om jag lyckas komma på något kul). Det skickar jag till Archie, som översätter till engelska och därmed får kreativ frihet att kasta in precis vad han vill i manuset (vilket passar bra eftersom han är ett kreativt geni + rätt mycket bättre på engelska än vad jag är). Då han har tid spelar han in manuset och skickar tillbaka inspelningen till mig, som sen får börja filma och klippa. Då jag är helt klar med videon går den iväg till GM Eleanor, som laddar upp den på YouTube.
   Det här med att "flyga" med kameran är en sån där grej som inte vem som helst får göra (för man kan ju se precis allt på spelkartan), och därför spelas alla såna sekvenser in på SSOHQ. Vissa grejer måste också spelas in på SSO's interna servrar för att det ska bli "rätt" (typ som då jag spelade in Leda Hästen, som inte släppts till spelet då den behövde spelas in), och det måste ju förstås också göras på plats.
 
    Eftersom Archie är en ninja finns det inga bilder på honom, men här har ni ett citat


Daniela%2520Silvergarden

Jag har en teori om varför man inte ser Archie på bild: han är en vampyr! Det kanske är därför han inte syns på bild så ofta?
Ta den här kommentaren med en nypa salt ;)

Eva Bunnyland

Vadå ninja?

signe swordstar

Kan du kolla in min blogg "Amelia Eaglefeather.blogg.com"?

Svar: Det finns ingen domän som heter "blogg.com", men om du har en blogg med en existerande adress kan jag absolut titta på den!
Esmeralda Silverforce

Anonym

Vet du hur Archie ser ut? xD

Svar: Det är nästan så att jag också undrar det!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.