Chrome Pointer

En dag idag med å'

   Horse Life 2
 
   Så himla kul med nyheten om stallet igår! Det känns som att hela communityt väcktes till liv igen, lite:
 
   Skönt att det är lite uppsving igen! Jag blir nästan lite överglad då det är så pass bra stämning i communityt, är jag den enda? Jag spenderar ändå så otroligt mycket tid nedgrottad i SSO-communityt och jag glömmer lite att klättra ut lejongropen då stämningen blir dålig, vilket bidrar till att jag lätt mår dåligt till följd av det. Jag ser ju liksom er som mina kompisar på ett sätt, just för att jag ser vad ni tycker om grejer och bildar mig en uppfattning om er!
   Så härligt med den här glädjen och jag hoppas att den håller i sig!


Victoria Ironfire

Jag tycker också att det är jobbigt när det blir dålig stämning i chatten.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.