Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Hur har din SSO-resa varit hittills?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Sista delen av Cecilias fantastiska bloggutmaning har ni här idag, dagen innan SSO's femte födelsedagsvecka inleds.
 
   Min SSO-resa har inte bara pågått under de fem år som spelet nu snart har funnits i. Den började långt, långt innan det, redan för elva år sedan då första episoden av Starshine Legacy åkte ner i min brevlåda.
   Det roliga är att jag minns så väl att jag var så besviken då vi som prenumererade på Polluxklubben fick se de första bilderna på Starshine Legacy. Jag hade hoppats på ett realistiskt spel, så kom det ett med en blå häst?!
 
   "BLÅ häst? Hur tänkte de nu?" Esme elva år gammal var inte imponerad vid första anblicken av Starshine, haha
 
   Star Stable har gett mig enormt mycket. Spelet gav mig en värld att kliva in i då jag var djupt deprimerad. Spelet har gett mig en bunt nya vänner som jag tycker otroligt mycket om. Spelet har varit en inspiration för min kreativitet. Mitt spelande och mitt intresse för spelet och allt runt det har öppnat många dörrar, jag har fått testa mycket nytt och jag har lärt mig massor om hur spel och spelindustrin fungerar. Mycket ligger väl också i min stora törst efter kunskap, men de öppnade dörrarna har hjälpt en bra bit på vägen. Jag har t ex fått möjligheten att göra videor för Star Stables YouTube (något jag verkligen hoppas jag kan börja med snart igen), vilket bara det är mer än man någonsin kunnat hoppats på, haha. Allt som dykt upp på vägen, spel, människor, event och möjligheter har varit väldigt utvecklande och format mig mycket till den person jag är idag!
 
   Min resa har än så länge varit asgrym - och jag är inte klar på långa vägar.


Sigrid Winterdotter

Det roliga är att SSO också hjälpte mig ur en depression x)

Cecilia Gladefield

Tack för att du tog dig an min bloggutmaning! Det har varit väldigt roligt och intressant att läsa :D <3

Svar: Tack själv, har varit en stor hjälp för att kunna få ut minst ett rejält inlägg om dagen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.