Chrome Pointer

Än fler svar på frågor!

Från Tanja Eaglevalley:
   Om jag förstår rätt så är du väldigt intresserad i Eurovision, så min första fråga till dig är: vilken är din favoritlåt från Eurovision någonsin? 
   Neeeej vilken svår fråga! Finns väldigt många låtar som jag tycker sjukt mycket om. Dels finns det ju klassiker som visserligen är äldre än Denver men som fortfarande är så fantastiska just för att de är klassiker, sen finns det nya som verkligen slår sig i toppen. (Graham Norton sjunger inte ens men borde vinna tävlingen varje år) Jag kan omöjligen välja en enda, men just för idag kan vi välja en som jag tycker blivit väldigt bortglömd trots att det är en fantastiskt fin låt! (Oavsett hur många gånger jag skulle bli tillfrågad skulle jag kunna välja en ny favorit varje gång, finns lika mycket bra som dålig musik i den här tävlingen!)
 


   Har du någon gång funderat på att sluta med SSO?
   Jag gillar att spela hästspel lite för mycket! Nä, jag har tagit några kortare pauser under de senaste fem åren, men det har aldrig varit på tal om att sluta helt. 

   Vilken är din favoritras av dem hästar som har nya animationer?
   Jag blev faktiskt vrålkär i Lipizzanern! Samtidigt tycker jag jättemycket om Welshponnyn.
 
Från Amanda Silverlord:
   Om du skulle få välja mellan att bo i ett land där endast du kan svenska men ingen annan eller bo i ett land där alla kan svenska utom dig, vilken väljer du? 
   Jag tror inte jag riktigt begriper hur kommunikationen går ihop där, men jag hade inte haft något emot att byta över helt till engelska om det vore så! Jag hade nog hellre varit ensam om att kunna svenska då ^^

   Favorituppdragskedja i dagsläget? 
   Kan man säga att huvudstoryn är en uppdragskedja? Förutom den ser jag mest fram emot uppdrag med Professor Hayden, störtskön karaktär!
 
   Esme och Artemis möter Professor Hayden

   Vad är din åsikt om SSOs Community? 
   Jag tycker att det är ett mestadels trevligt community som ofta lägger sin energi på väldigt konstiga saker och som ofta är väldigt skenheligt då det kommer till hur man behandlar andra människor. Är glad att jag inte är en del av det tyska communityt though - de är så negativa och giftiga i sin attityd att man faktiskt blir förvånad över att de är så många som fortfarande spelar.

   Om du skulle beskriva SSO för en person som aldrig hört talas om spelet, hur skulle du beskriva det? 
   Ett trevligt, våldsfritt spel med fokus på att alla tjejer är hjältar samtidigt som det finns inslag av både hästar och fantasy.
 
    ♥

   Favoritsmak på glass?
   Rocky Road eller den nya Empowering Mint från B&J!
 
 
Från Iris Highgarden:
   Hur valde du admin till Jorvikipedia? 
   Varje gång jag tagit in nya Admins har jag först bett alla ansökande att maila en beskrivning av sig själva till mig, och baserat på vilken känsla jag fått kombinerat med vad personen redan bidragit med på Wikin har jag tagit in nya Admins. Det viktigaste med mina Admins har alltid varit att vi ska ha kul tillsammans och kunna strukturera upp Jorvikipedia tillsammans, samtidigt som de måste vara duktiga skribenter samt vara källkritiska.

   Hur känns det aatt ha skapat den största Wikia sidan i Sverige?
   Det är ju inte den absolut största (senast jag kollade upp det var Jorvikipedia tredje störst!), men jag är superstolt över att vi som community tillsammans skrivit en Wiki som är så informativ och pålitlig att även SSO-teamet använder den för att snabbt kolla upp smågrejer!


Evangeline Seahaven

Läst artikeln där de skriver att de Star Stable Entertaiment håller på med ett helt nytt spel?! http://www.msn.com/sv-se/ekonomi/privatekonomi/succ%C3%A9-f%C3%B6r-svenska-h%C3%A4stspelet/ar-AAjB9M2?li=AA4RBF&ocid=spartandhp

Svar: Yup!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.