Chrome Pointer

Aaah, vad dött det är?

   Var är alla? Är det för att det är höstlov (eller heter det läslov numera? Min chefs dotter informerade mig bittert häromdagen att man numera förväntas PLUGGA på skollov, skandal!) som alla är som försvunna från jordens yta? Har Mr Sands låst in 90% av alla SSO-spelare i Pandoria? Vem vet! Stentråkigt är det i vilket fall.
 
  Skulle väl vilja säga att jag gör spännande saker i SSO, men det gör jag inte, haha. Nu då det är helg (jag var som en zombie igår så jag missade typ att det var lördag haha) ska jag passa på att bygga rykten på Fluffy Unicorn och jag kanske till och med ska spela lite på mitt amerikanska konto? Spela in film ska jag iaf göra, det är inte alls långt kvar tills Penny når Epona. Jag ska kasta ut ett avsnitt med henne idag, där hon köper en häst, så missa inte det! Jag hade en plan då jag började med videon och sen då jag väl stod framför hästen jag tänkt köpa ändrade jag mig helt och hållet, haha.
 
   Bild från Abzû


Tilde Darkstorm

PLUGGA på LOV? Nej tack, jag tror jag avstår. Tack för erbjudandet meeeen... NEVER :)

Sigrid Winterdotter

Pandoria? Ja, det hade vart att föredra framför att plugga på lovet!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.