Chrome Pointer

Veckans uppdatering

   Nu har det ju gått ett par dagar men sen uppdateringen släpptes har jag både lyckats bli insnöad på jobbet samt insnöad hemma med kasst internet så det dröjde lite innan jag kunde kika på det nya, haha.
 
 
   Lipizzanern är lätt min favoritras i spelet just nu, och jag hade hoppats på en brun en. Jag som egentligen inte "gillar" bruna hästar! Tycker det ofta är den tråkigaste hästfärgen x) Just den här tycker jag är helt fantastisk, gillar den märka tonen och hur glänsande den är.
   Welshponnyn är jättesöt! Först undrade jag om den inte var lite lik den svarta, men om man ser dem bredvid varandra är det jättestor skillnad. Nice med en riktigt mörkbrun häst ändå, det är inte en väldigt vanlig färg i spelet.
   Sist är det ju Sportfriesern. Jag gillar färgen på den här mer än den gråare, men fortfarande ingen jag verkligen har lust att köpa hem ändå. Kanske senare!
 
   Hur söt är inte den sittande ponnyn?
 
   Jag försöker udvika att köpa kläder i spelet just nu eftersom min sortering är helt åt skogen igen (får inte plats med att sortera grejerna som jag vill ha dem, haha), men de nya kläderna var fina! Särskilt tröjan till vänster och den i mitten. Kul också att kläderna visades upp sådär, är det en engångsgrej eller något de kommer fortsätta med? Ser snyggt ut!
 
   Kul sätt att visa det nya på! Vad tyckte ni om det?
 
   Jag har faktiskt lite av ett namn på den bruna Lipizzanern på lut, men samtidigt vill jag vänta lite till, så att man får det nya hemstallet och kan flytta runt hästarna hur man vill... Köpte ni någon av hästarna?






Amelie Waterberg

Älskar sättet du skriver på <3

Victoria Ironfire

Kommer förmodligen att köpa lipizzanern, men ska nog vänta lite. Har tappat spellusten sen jag blev av med allt.

Amanda Rainwood

Måste nog säga att min favoritras i spelet för tillfället är FSH, tycker att de är så sjukt charmiga! Köpte en igår, Dragonsmash aka. Smaug!

Lilly Underwood

Gillade alla tre, speciellt den bruna Lipizzanern. Först blir det dock levling av Rosepetal "Rose (Tyler)" och Silvercharm "Lestrade".

Näst på tur är att köpa hem Dragonlord "Merlin" :) Väntar också på en Dangerdesire "John (Watson)" men här har jag inte hittat nån bra kandidat ännu... hoppas på att en av Mustangerna passar!

EvaB

Jag tycker att den frisiska sporthästen är underbar, jag typ dog när jag såg den i spelet för första gången, jag tänkte bara: "VILL HA OMG!" Men otur förföljer mig för jag hade inte råd, *suck*. Tycker också att welshponnyn var JÄTTESÖT och på bilden är det väldigt fint när den sitter sådär, det ser supergulligt ut! <3 Jag tycker också att det blev väldigt lyckat när jag såg att vi fick en brun Lipizzaner, jag vet att många (även jag) har längtat efter det, delvis eftersom det alltid finns en brun häst på spanska ridskolan, eller hur? Eller har jag fel nu? I alla fall så tycker jag att alla tre hästar blev väldigt lyckade! :D

Leah Pandalake

Jag tyckte alla nya pållisar var superfina men planerar inte att köpa någon. För mig gäller det att det "klickar" till nästan vid första ögonkastet för att jag ska bli nöjd med hästköpet i efterhand.

Jag är väldigt förtjust i hur de visade upp veckans anlända kläder och jag trivs bra med att få en tydlig koll över det som är nytt även fast vi har gallerians nyhetsmarkeringar. Hoppas verkligen de fortsätter med det så kanske man till och med slipper det veckoliga JCM-besöket!

Frida Silvergrove

Vart finns den bruna lipin?

Svar: Föreslår att du läser nyheterna alternativt tittar på nyhetsvideon med GM Ylva!
Esmeralda Silverforce

AmeliaDiamondnose

Jag köpte den lilla bruna Welshponnyn,tycker den är så söt! Ska dock leva klart lite andra hästar innan så stackarn är bara på level 1:( men,men hans tid kommer ju oxå:):) Han heter Dreamheart😘😘😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.