Chrome Pointer

Usch på Niantic :(

   I och med en av de senaste uppdateringarna i Pokémon GO har jag nästan helt slutat spela spelet. Jag älskar att promenera, men jag måste ha musik i öronen, det går liksom inte annars. I en uppdatering nyligen ändrades ljudinställningarna så att musiken man har på utanför appen sänks REJÄLT varje gång man startar spelet. Om man försöker höja upp den och har kvar ljud i spelet (jag har kvar ljud för Pokéstops eftersom jag missar dem annars, jag är en sån spelare som håller händer och telefoner i fickorna medan jag går om det inte händer något i spelet) så blir ljuden in-game så höga så man typ spränger trumhinnorna.
   Jag tänkte att det var en bugg så jag spelade på min jobbmobil istället (I know, sue me) medan jag lyssnade på musik på min egen telefon, men nu har ytterligare två eller tre patcher släppts och samma sak består. Därmed känns det som att det här var gjort med mening, och att behöva ha dubbla mobiler för att kunna lyssna på musik medan man spelar Pokémon är ju fånigt.
 
   Det här gör att jag inte spelar Pokémon GO aktivt längre. Har Googlat på grejen och ser att jag inte är den enda, haha. Well done Niantic! Iofs har jag droppat av rätt mycket eftersom jag nästan har fyllt mitt Pokédex och de jag har kvar är så ovanliga i mitt område så det känns inte värt att dra batteri och inte få lyssna på musik för dem.
 
   Sorry Pokémon GO, du är ett kul spel men din utvecklare gör ett bra jobb med att fälla dig genom väldigt negativa features och en stor avsaknad av Pokémon...
 
 






Mystic Girl !

Åhh ;( Synd.. Jag bryr mig inte så mycket om sådant utan jag bara spelar. Fick mina första Ponyta igår och min Pikachu iförrigår ❤️

Lilly Underwood

Slutat spela helt sen ca 1,5 månad, men var väl 2 månader sen jag började tröttna. Fyllde upp såpass mycket att de kvarvarande blev de som är sällsynta där jag bor.. blev tråkigt. Nu är det för kallt dessutom ;)

Förgyllde dock min sommar och fick mig utanför dörren!

Svar: Appen var perfekt för mig också under sommartid, man blev lite extra motiverad till att promenera!
Esmeralda Silverforce

elinbohman.blogg.se

Det är ganska sjukt hur man kan misslyckas med ett så lyckat spel. Pokemon GO hade verkligen alla förutsättningar att hålla igång med nya generationer, kompisstrider, trading, osv men av någon anledning tog Niantic det ena dåliga beslutet efter det andra. Men det värsta de gjorde var att ignorera communityn och inte kommunicera alls. I feel your pain. :c

Alanis Moonstorm

På min telefon stänger den av musiken helt om jag startar pokemon go, och trixar jag till det så jag får igång musiken igen så får jag istället inte ljuden från spelet. Rätt kass uppdatering av Niantic. Dessutom så hade de istället för att jaga med ljus och lykta efter de som använder sig av tredjepartsappar för att se iv, vilka pokemon som är i närheten etc, kunnat ta en titt på de apparna och sedan skapat de funktionerna i spelet så att folk inte behöver tredjepartsapparna. Att jaga pokemon baserat på deras nearby-system är ju nästan omöjligt iom att den uppdaterar typ en gång var femte minut. Nä, de är dåliga på att ta en titt på vad spelarna faktiskt behöver, tycker jag.

Kendra Hawkson

Jag vet inte när den här grejen kom till spelet men en sak jag stört mig på är att man nu verkar få Pokémon registrerade som Seen trots att man inte ens sett dom på Nearby eller något.. stör mig nå fruktansvärt på det! Jag vill enbart få dom registrerade om jag klickar in på en Pokémon och den typ smiter.. kan vara okej om dom blir registrerade om dom syns på kartan men inte annars! Tydligen har jag sett både Lapras och Dragonite men det har jag inte för då skulle jag bli hysteriskt happy xD

Svar: Jag hörde att man numera reggar alla man sett även i gym battles som sedda! Jag har aldrig gått in i en battle så jag har inte testat det själv, men det låter logiskt... Om det bu är så är det bara ytterligare en anledning till att hålla sig borta från gym, haha
Esmeralda Silverforce

Anders Oldlund

Synd, det finns flera spel som har så. Men om man pausar musiken innan man går in på appen och startar den via snabbinställningarna som man kan swipa upp s är ljudvolymen som vanligt. Hur ljuden från spelet blir vet jag inte, brukar oftast spela på ljudlöst och på väg mellan lektioner så inga längre stunder.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.