Chrome Pointer

Tvåa i Technology Fast 50

   Star Stable Entertainment vann i tisdags pris för näst snabbväxande tekniska företag i Sverige. Jag har svårt att de när tillväxten började räknas, men den ska ligga på över 3400%(!).
   Nedan följer intervju med Super-CEO Fredric och Game Director Marcus (aka. Mr Huvudstory) om spelet i sig. 
 
   Tyvärr är färgerna i videon hur skumma som helst. Man kan tycka att ett företag som ger ut pris till andra tekniska företag ska kunna hitta en videoklippare som kan färgkorrigera...
 
 
   (Världens finaste bok syntes en kortis också. En guide till Star Stables värld ♥)






Cecilia Gladefield

Åh vad coolt! Grattis SSE! :D
Det är faktiskt helt sjukt hur fort utvecklingen i spelet har gått xD Wow 3400%! Helt otroligt :D
Böcker med Jorviktema *.*<3 Rena drömmen. Längtar!

Sigrid Winterdotter

Färgerna är brutalt fula?

Vilda Snownight

Wow, älskar sådana här filmer! Man får verkligen se hur mycket starstable har utvecklats och lite mer om jobbet bakom spelet. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.