Chrome Pointer

Två grejer!

  Eller mer tre. Först och främst har jag ridit idag, det gick asbra, hästen var superfin och ridläraren berömde min känsla för ridning. Då man är nere i mörka perioder behövs sånt så otroligt mycket även om man hört det förr, hoppar fortfarande runt på små rosa moln och min dag hade varit fantastiskt till att börja med om jag bara fått krama på hästen, haha.
 
   Nummer två! Håller fortfarande på och rullar igenom Pokémon Moon. Har än inte öppnat Sun! Kom dessutom på att jag har planerat "fel" med mina team - jag valde Rowlett i Moon, men borde ha valt Popplio. Anledningen? Jag vill spela med en Alolan Vulpix, som bara finns i Sun. Vulpix blir nämligen numera Ice/Fairy som type, och det innebär att jag får två Fairies i mitt Sun-team. Jag avskyr att använda dubletter i types i mina team, om det inte är mycket väl planerat. Det här är inte mycket väl planerat. Suck, bara att köra på det nu, haha!
   Nu har jag efter nästan ett års velande också köpt ett nytt fodral till mitt kära 3DSXL. Det bidde ett stort fodral där allt får plats, både alla spel jag äger samt en laddare. Blir jätteskönt, för i dagsläget har jag alla spelen huller om buller i en liten tygpåse och paranoid som jag är väntar jag bara på att något spel ska försvinna ur påsen...
   Såhär ser det ut! Förhoppningsvis landar det i min brevlåda inom ett par veckor. Så praktiskt att kunna samla alla spel på ett ställe!
 
   Sen har livestreamen med Stacy kommit ut på hennes YouTube-kanal! Sök bara efter Stacy Place så hittar ni henne, superenkelt. (Förlåt för min engelska though)
 
   Sist (hur många punkter blev det här egentligen?) lämnar jag er med en av mina favoritlåtar just nu medan jag kryper ner i soffan och spelar Pokémon. ESME OUT






Melinda Westforce

Jag har kollat på livestreamen 👌 Du är jätte fin irl!! ❤️

Svar: Jag var dock inte med på video alls, jag äger inte ens en webbkamera :P jag pratade däremot!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Åååh jag är så taggad på att köpa det nya (blir nog moon för mig), men kan nog ta ett tag då jag ligger basically på minus just nu :))))) Och ett fodral till DS är en riktigt bra idé - jag kör på tygpåse och märkte först nu att jag har tappat bort ett jätteroligt spel :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.