Chrome Pointer

Svaren byter av frågorna

Här kommer än mer från den senaste frågestunden!

 
Från Tilda Diamondfield:
   Om du fick vara en SSO NPC för en dag, vem hade det varit? 
   Hayden. Gå runt och gnälla på allt och alla och få klappa ett gosigt husdjur, I'm in!

   Varför valde du namnet Esmeralda Silverforce? 
   Esmeralda är från ponnyn jag red mycket då jag var nybörjare, Silverforce kändes bara allmänt asgrymt.

   Om du hade varit tvungen att sälja en häst, vem? 
   Mandrake. Jag är fortfarande inte ett superfan av nya Frieserns alla gångarter (även fast jag tenderar att tycka om det mesta i spelet finns det ju saker som inte passar mig heller, hah), men den ÄR miljoner gånger snyggare än den gamla.
 
   Den stackars bortglömda Friesern

   Hur länge och ungefär när sitter du och spelar? 
   Det beror helt på dagsformen. Vissa dagar loggar jag in, stirrar rakt fram och loggar ut direkt igen, andra dagar kan jag sitta i ett par timmar.

   Vilken server är Esme på just nu? 
   Air Star. Hade dock lätt kunnat flytta, vore bara synd att lämna klubben.

   Om en av dina pixelhästar skulle bli verklig för en dag, vem? 
   Ash förstås!

   Om araben skulle göras om, vilka animationer skulle du då vela ha på dem? 
   Jag har inte önskemål om specifika animationer. Jag skulle bara vilja överföra arabens elegans till dess motpart i spelet, gärna se en lite "sprättig" trav för att få in lite av tempramentet också. Självklart finns det araber som är lugna som filbunkar (ponnyn i mitt liv som gick bort i våras var en sån), men man vill generalisera i den här sitsen. Dock skulle jag hoppas på några idles (= animationer då hästen är i vila, alltså stillastående) som inte gör den FÖR hetsig.

   Har du varit på HP museet? Isåfall vad ska man satsa på att titta där?
   Har aldrig varit där :(

   Skulle du kunna ha en HP frågespecial någon gång? Alltså där du bara svarar på HP frågor? Har typ tusen frågor om HP hahahah, om inte, vilket hem? 
   Tror inte jag skulle få ihop särskilt mycket att svara på i en sån, eftersom det inte är min inriktning här. Gryffindor på Hogwarts och Horned Serpent på Ilvermorny!
 
Från Ida Snowforest:
   Vilken är din favoritpokemon? 
   Av över 700 är det omöjligt att välja bara en favorit! Lucario, Aeorodactyl, Garchomp, Starmie, Crobat och Lapras har dock råkat hamna i mina team lite väl många gånger.

   Skulle du vilja ha en egen Eevee som husdjur? 
   Skojar du?! Självklart!

   Hur långt har du gått i Pokémon GO?
   Strax över 23 mil! Vi kan nog dra bort ett par stycken ändå, då jag gärna spelar då jag sitter fast i trafiken på mornarna.

   Har du spelat något Springdale-spel? 
   Alla fem!
 
    Rätt skumma spel, Springdale-spelen, men de har sin charm de med! Kanske mest för att några av killarna bakom Star Stable Online byggde dem.

   Kollar du på idol? Om du gör det, vem hejar du på? 
   Jag har tittat tidigare år just för att det varit tradition att jag jobbar ett särskilt ridläger i slutet av sommaren och vi som jobbar tittar tillsammans, Just i år startade inte auditionturnén förrän ett par veckor efter att det lägret slutat, och jag kände att det inte var kul att titta på tävlingen själv. Jag har inte en aning om vilka som är med i år!
 
Från Kendra Hawkson:
   Vilket område skulle du vilja se uppdaterat härnäst och vilket området vill du behålla som det är? Du får gärna motivera varför du tycker som du gör :)
   Jag skulle nog gärna se uppdateringar på alla områden som inte uppdaterats än! Jag älskar nostalgi, men samtidigt tycker jag det är viktigt att alla delar i spelets design går hand i hand. Även om jag tycker mycket om Jorvikstallet, där jag har hemstall, skulle det kunna bli ännu bättre om det fick ta del av de fantastiska re-designs andra områden redan fått. Det ställe jag allra helst skulle vilja se uppdaterat är Jarlaheim, som är en otroligt häftig stad men som samtidigt är väldigt platt. Jag tror staden skulle bli ett ställe man aldrig någonsin skulle vilja lämna om det uppdaterades!


T

Jag älskar din kanal!!!!❤️❤️❤️

Tilda Diamondfield

Tack för svaren på mina frågor, du äger glöm aldrig det❤️

Ida Snowforest

Vem vill inte ha en fluffig liten eevee att mysa med liksom *-*

Sigrid Winterdotter

Hästen och hästens utrustning är ju otroligt lik det som finns på SSO

Alva Lionrock

Finns det 5 springdalespel??? Jag har bara spelat 4

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.