Chrome Pointer

Svar på fler frågor

Från Allison Underhurricane:
   Vilket är ditt favorit stall i SSO förutom Jorvikstallet? 
   Moorland! Det känns hemma, särskilt eftersom det var mitt hemstall från starten av spelet fram tills att Jorvikstallet öppnade.

   Beskriv ditt drömområde med tre ord.
   Detaljrikt, mystiskt och magiskt.

   Vad är din favoritras IRL?
   Jag bryr mig inte så mycket om hästras, det viktigaste för mig är hur hästen i sig är i skallen.

   Vad skulle du tycka om starthästen skulle uppdateras? 
   Jag är nog en av de som promotar en uppdatering av starthästen mest! Hästarna ÄR inte fina (i den nya grafikstil spelet har, jag har inget emot hästen i sig men SSO är ett helt annat spel nu), de är bara fyllda av nostalgi. Nostalgi är trevligt, men det betyder inte att det är så det borde vara just nu. Tänk alla nya spelare som ser reklamer med alla nya, magiska hästar och ivrigt startar upp spelet för första gången för att upptäcka att de står öga mot öga med en polygonälg? Jag vill otroligt gärna ha en uppdatering på starthästen och mitt enda concern är att färgerna då "måste" vara exakt desamma som de tidigare. Jag älskar tanken på att uppdatera alla hästar i spelet, men man ska inte räkna bort de gamla färgerna, som är helt fantastiska! Och man vill ju inte byta bort, man vill växa med.
 
   Ash är min favorit av alla hästarna, men jag hade i ärlighetens namn aldrig ridit runt på honom om det inte var så att han varit min polare i fem år. Han bleknar stort jämte de nyare hästarna.


   Vilken karaktär vill du veta mer om? 
   Det finns många karaktärer jag gärna lär mig mer om! Just nu är jag väldigt nyfiken på Eremiten på heden, för han har säkert en historia som ledde till att han hamnade nere i sin sänka med sina Welshponnyer.
 
Från Deborah Turtlehand:
   Vad tycker du om att dom lovande väldigt mycket saker i början av året? (Det börjar kännas som dom snart kommer ha lite bråttom att uppfylla det dom sa skulle komma till spelet) 
   Jag var faktiskt tvungen att gå tillbaka och läsa den nyhetsartikeln som det gäller. Det är mycket information, men det lovas faktiskt aldrig riktigt att saker ska komma. Det är lite att läsa mellan raderna medan man får en hint om vad som komma skall. Det enda som faktiskt sägs är att ett par saker TROLIGEN kommer under 2016, annars lovas faktiskt ingenting rakt ut. Det sägs saker om att utveckla funktioner, men det står ingenting om att de faktiskt ska släppas också (med undantaget ett nytt område till vintern, och att hemstall + tävlingsfunktioner TROLIGEN kommer under 2016).
   SSO tenderar att säga väldigt lite om vad som ska komma framöver, och det finns en väldigt bra anledning för det. Det kan hända att de vill göra något som kommer bli supercoolt, och sen märker de att det kräver lite mer tid än tänkt för att det ska bli just så bra som de faktiskt vill ha det, samtidigt som andra grejer ska komma ut därimellan. Om de bara ger en hint om något så blir folk som tokiga och nästan kräver att det ska komma inom två veckor, och därmed blir det ännu svårare för dem att säga något alls om väldigt mycket. Jag tror inte att de kommer hinna med allt som står i nyhetsposten, och med tanke på hur diffusa tidsramerna i artikeln var känns det som att det mer var att man ska få ett grepp om vart spelet är på väg än att lova hur 2016 skulle se ut.

   Tror du Jorvik city kommer öppna som nästa område?
   Med tanke på bilden som släpptes förra veckan, ja!

   Skulle du tycka det var kul om Jorvik city skulle öppna. För i SSL är ju t.ex skolan där.
   Jag skulle tycka det vore jättekul, men jag undrar om skolan skulle dyka upp i SSO. Det finns liksom ingen vits med skolan i det här spelet, eftersom vår karaktär inte har något där att göra.
 
   Musiksalen i skolan, från Star Academy


   Gillar du och läsa? 
   Jag är en sån läsare så att jag under min uppväxt fått läsförbud där mamma ryckt böcker ur händerna på mig för att jag ska göra annat... så ja, man kan säga att jag gillar att läsa!

   Ser du Esme som dig själv eller bara en karaktär? 
   Vi har nog lite växt ihop under de här åren. I grund och botten är vi nog desamma.
 
Från Iris Highgarden:
   Vilken gymnasielinje gick du?
   Jag gick i det gamla systemet och gick Samhälle-Kultur, som vad jag förstått numera heter Humanistisk linje. En överlag trevlig linje som var perfekt för mig som är intresserad av språk och historia!


Lilly Underwood

Håller med om starthästarna! De kan ju fortfarande behålla dragen av det Jorvikiska fullblodet - lite knöliga knän, långt huvud, välvd hals. Bara färger och grundkoncept är samma så är jag nöjd! :D

Min Tander (från Gnottarna.. undrar om han är särskilt förtjust) eller fullt namn Thunderknight kommer alltid vara min favorit, även om han i dagsläget ser fruktansvärd ut.

Nostalgi håller ju tyvärr inte när det handlar om ful, eller snarare utdaterad, grafik. Ser nästan aldrig nån med starthästen längre vilket är trist.

Lilly Underwood

NEJ VARMBLOD! Inte fullblod!

Svar: Hahah, eftersom starthästen från början officiellt hette Jorvikiskt Fullblod så är du ursäktad ;)
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jag hade också läsförbud! Och så smygläste jag på kvällarna.. Hihi!

Hazel Oaklord

Jag hoppas också på en uppdatering på starthästarna, då skulle jag nog använda min sådan mer! Har mest min ibland för det speciella "bandet" mellan ryttare och starthäst.

Luciana Mistpaw

Fast i början så säger det ju i en sån där "flygbild" då säger dem ju att man typ "söker" (minns inte riktigt ordagrant) till Jorviks Hippologiska istitut! Det kanske (om det blir en skola!) att man kan utveckla sina färdighet i en skol miljö. Typ efter som dem sagt att man typ kommer kunna bli snabbare under vissa tidpunkter! Då kanske man typ får läsa sig till det i skolan?! För min del hade det varit roligt att läsa sig till fakta och sammtidigt bli typ "snabbare"!? Aja, det är en skolmiljö där du kan lära dig om hästar och så blir du snabbare! Win win liksom😂 Och sen kanske att JORVIK GASSET kan börjas använda igen och att man typ kan läsa Onsdags uppdateringarna i JORVIK GASSET!?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.